cocalari

Ma intorc sapt asta cu un nou episod din serialul de mare succes "cocalarii se intoarce". Saptamana asta este din ciclu:
nici acela nu-i jupana
de n-are
lant de aur ca la cane!

O prezint pe Violeta Gealan Ficutza. Ea si-a tras un program bengos, denumit windos. Cetuieste cu baetii pe mirc si mess si are mereu la status Salam sau copilul de aur. Id-ul ei de mess este ori printesa_de_aur, ori valoroasa, dusmanii_mor@yahoo.com sau cel mai probabil mor_dusmanii@gmail.cevreitu. Desigur nu lipseste lantisorul finutz de aur primit la 16 ani cadou de la mama Gabi Piranda din Italia:


Acum nu e de lepadat tigancusa asta a mea. O cheama Florina Carmen Linguraru. IMi place cum arata. Mai ales ma gandesc cum se apleaca sa manance ciorba? baga lantu in ciorba sau are un ac de cravata si prinde lanturile cu el? Oricum e simpatica puradeanca. Asta asculta si hiq cand e romani din clasa prin preajma.


Dupa cum e facuta poza e clar ca restul nici nu mai conteaza. Deci remarcam si noi lanturili dar mai ales umbra mare care se face la mijloc... pacat frate de femeile astea ca sunt bune. Cum e una mai buna e manelista si apare pe taraf. Acu cand vad cum arata emoistele parca ii inteleg pe aia ca se taie in palma... sa simta si placere... mai ales se taie in palma dreapta:D



La final ca de obicei las ce e mai tare. Adica o las pe Printesa asta valoroasa care arata la dusmanii ei sa tace din gura ca e in plus.. ea stie cel mai bine ce valoare are ea... si arata cu mana la gura... cu mana stanga, ca acolo are cel mai mult aur... stanga e mai goala. Ochelarii e DG din Bazar dar ce mai conteaza cand ai atata valoare pe tine... Frate are asta niste deltoizi... are un muschi al spatelui asa dezvolta si nicste sternocleidomastoidieni... iti dai seama daca trebuie sa cari kilele alea de aur dupa tine e clar faci si muschi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...