femeia si alcoolul plagiat:d

e copiat d aici: http://dunec.wordpress.com/2008/06/05/femei-alcool/


Femeia Bergenbier:
Micuta, blonda si microbista Femeia Bergenbier nu impresioneaza in pat prea mult (se presupune totusi ca are niste tehnici ascunse care ies la suprafata doar daca este in stare de ebrietate avansata). Este un prieten bun atunci cand vine vorba de baut, injurat sau sarit pe gardurile de la peluza.

Femeia Saniuta:
Romantica si sensibila incurabila, adora sa se plimbe noaptea pe langa gara, sau pe strazile marginase ale oraselor, adese poate fi vazuta si pe sub poduri sau pe langa benzinarii. In termeni populari se numeste curva. Spirtoasa, fara a impresiona cu amabalajul si facuta in graba are calitatea de a te termina repede. Eventuala starea de mancarime de a doua zi poate fi comparata cu dulcea mahmureala de la vodca.

Femeia Silva:
Bruneta si uscativa iti lasa un gust naspa la prima vedere. Insa… dupa ce reusesti sa treci de primele 2-3 randuri devine foarte interesanta si ai impresia ca ii cresc si sanii. Partea interesanta este ca te termina brusc iar la final vomiti mult.

Femeia Ursus
100% romanca, femeia ursus nu iese prea mult din tipar si este, in general, previzibila. Are apucaturi de nimfomana si nu dezamageste in pat niciodata. Nu are un fizic impresionant: fund plat, sani de tip para (vorba lu’ Stefan), picioare scurte, etc…

Femeia Redd’s
Este leisbi, are figuri si e foarte enervanta. Desi vrea sa para altfel nu e decat Ursus cu lamaie. Nu voi vorbi despre ea.

Femeia Grasa de Cotnari:
Grasa si batrana, este adesea profesoara de franceza ori matematica intr-un liceu mediocru. Contact cu barbatii nu prea a avut si asta o transforma intr-o frustrata; observati, va rog, ca nu am zis ca e nefututa pentru ca ar suna prea vulgar.

Femeia Ciuc:
Caracteristicile ei reale sunt inca nedescoperite pentru ca intalnesti doar beata, deobicei intr-un club. Greutatea difera de pozitie, culoarea si forma parului de locul de intalnire. Este foarte indicata pentru a petrece o noapte cu ea. Vorba ceea… Inca una si ma duc. Are un fizic placut si este destul de buna in pat. Dimineata ramai insa cu un gust amarui.

Femeia Sange de taur
Bruneta cu cateva suvite vopsita la Sei Bella iti fura inima (pula) imediat. Turnata in pahar devine nebuna, energica si ii place sa domine, fapt care te face sa o tragi de par si sa o musti de sfarcuri. Dupa mai multe zile de tatonari va dati seama ca nu sunteti compatibili si va despartiti.

Femeia Lacrima lui Ovidiu
Stilata si dinstinsa, cu un fizic placut, usor cracanata. Se contrazice cu tine din orice motiv. Desi ai vrea.. nu poate fi doar pentru o noapte. Nu este foarte buna in pat… insa are ceva ce iti place. Problema ei este ca incearca continuu sa atraga atentia, lucru care o face vulnerabila.

Femeia Zaraza:
Ambitioasa, meticuloasa si atent machiata reuseste sa impresioneze la prima vedere si chiar si la a doua. Neabordabila la inceput se lasa foarte usor in pahar dupa ce reusesti sa o apuci de gat. Cand incepi sa o gusti, insa, te intorci la Bergenbier sau la Sange de taur.

Femeia Martini

Femeia care stie sa se foloseasca de barbati. Deobicei iti da papucii din motive tampite. E de evitat!

Femeia Jack Daniel’s
Stie meserie! Asta e clar! Vomiti de la ea de te intrabi de unde dracu iese atat! Este satena si este perversa. Are sanii cam imprastiati…insa merge. Problema cea mai grava e ca nu prea isi foloseste gura la vorbit sau cand si-o foloseste te sperii. Desi incerca sa para o diva clacheaza adesea. Devine isterica daca vrei sa te desparti de ea, singura modalitate fiind inselarea. Stai ca am sa caut pe youtube ceva sa ma intelegi mai bine. Gata! Am gasit… aici!

Femeia berea la dozator:
Grasa! Imbracata parca sa se observe si mai bine suncile de pe ea acest tip de femeie este ocolita cat mai mult de barbati. Devine tentanta dupa ce ai gustat la greu din Silva sau esti somer. Are totusi o mare calitate: Nu trebuie sa ii acorzi atentie sporita.

Femeia absint
Locuieste in The Office. Combinatia intre Saniuta si Ciuc..dar.. ca sa intelegesti mai bine ce e cu ea va dau dialogul:
Tu (interesant): Buna frumoaso!
Ea (neinteresata): Buna draga, fa pasi pliz, caut doar barbati cu 40 in buletin si 20 janta la S-Klasse.
Tu (mandru): Draga eu am 20 in buletin, 40 in pula si 12 clase.. ce as putea sa iti ofer?
Ea (in scarba): Sparge si tu un cocktail…
Tu (bucuros): Am sa iti sparg unu molotov…da-te-n sloboz. (partea cu slobozul este optionala)

Femia apa:
Da! Stiu… apa nu are alcool, are doar clor. Am sa pun eu si alcool daca ma alegeti primar. Deci… femeia apa este orice femeie care va zice ca sunt misogin, bou, nesimtit, lame etc iar eu ii raspund cu suras tembel: “Ms :D”

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...