SUPRAVIETUITORUL...

Ma uit mult la TV. Mai ales ca am un abonament de ala nebun cu 75 de canale si cam tot ce inseamna Dicovery si National Geografic. De acolo imi plac emisiunile despre motoare, cum se fabrica, constructii gigantice, cum se fac masinile custom, tatuajele etc... si Supravietuitorii. Adica seriile alea cu barbati adevarati care sunt lasati in mijlocul junglei si ei trebuie sa se descurce pana ajung inapoi la civilizatie. Sunt de astia care mananca rahat de termite si dorm in frunze de cactus ca sa supravietuiasca.
Am vazut sapt asta un alt "supravietuitor". Un tip nou pe "piata" discovery. El a stat 7 zile in Alaska ..singur... doar cu un canoe si 4 camere de filmat. Partea buna e ca a reusit sa stea .. de fapt sa reziste cele 7 zile si s-a intors la civilizatie. Partea funny este ca nu stia sa faca nik. M-am pisat pe mine de ras. Eu care ma uitam sa vad ce stie si asta sa faca si il vad cum vorbeste despre el ce cunostinte are despre supravietuit in conditii extreme. Si-a facut un adapost ...:))) nu ca ceilalti din frunze si crengi de brad. e prea prost.. a carat ca bou buturugi si busteni cu a facut o mizerie de adapost de ii tremurau dintii in gura. A doua zi a gasit un peste ... vanat de o pasare.. erap putin vechi si nu a mancat.. l-a pus deoparte. A 2-a zi nu a mancat nimic si nu a facut nimic. A gasit un parau de unde bea apa.. dar era asa de prost ca uita sa isi ia cu el apa:))
a 3-a zi a cautat ceva pe malul apei(apropo era pe malul apei). A 4-a zi s-a hotarat sa pescuiasca. A spart o sticla si ne arata noua... nestiutorii:))) cum se face un carlig dintr-un ciob. A muncit juma de ora si l-a spart:))) noaptea a dat foc la adapost. si s-a si filmat .. singur:)))) a 5-a zi a pus la pescuit nada dar desigur ca nu a prins nimic. manca numa frunze.. atat frunze si cam atat. A 6-a zi a incercat din nou sa pescuiasca dar ghici ce? .. nu a prins nimic... si-a dat seama ca trebuie sa nu urce mereu dupa apa la rau si a adus apa la adapost... ce trebuia sa faca de prima data:)))) ,,,, seara murea de foame.. a gasit pestele ala imputit din a 2-a zi... si l-a mancat prajit. in loc sa-l manance de cand l-a gasit... l-a lasat inca 4 zile sa se imputa si apoi l-a mancat:)))) a 7-a zi a plecat... Cica e o serie intreaga cu bou asta... care se da si mare supravietuitor dar care nu stia nik sa faca... nu a pescuit nimic desi spunea mereu ca pestii sar din apa asa multi sunt... a dat foc la adapost... mergea 4 km pentru apa si a mancat numa frunze....7 zile:)))))))))))))) ce bou... uite aici mostra adevarata de supravietuitor:

Comentarii

Razvan a spus…
tre sa ai sange-n pompitza sa faci ce-o facut nenea ala din film...si acu am ochii cat cepele in cap.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...