miercuri, 28 mai 2008

MOR DE RAS

Rad ca vaca ... deci cum sa pui un om surd la tv. Mor de ras pe cuvant. Nu rad de handicapu omului ci de situatie in sine... vai nu mai pot de burta...

marți, 27 mai 2008

PE DRUMURI DE MUNTE CU DACIA VERDE VUU SI CAMPANII ELECTORALE

fusei plecat prin tara, mai precis pan la Orsova cu escala la Drobeta, si apoi Moldova Noua, un pic de Baile Herculane, Tg Jiu si apoi un Horezu, Rm Valcea si Pitesti Bucuresti. In drumul meu tot am cautat si pozat afise electorale care ma inspira:)) Ca sa mentin nota data de ultimul articol o sa ma refer la minunatele nume ale viitorilor primari sau presedinti de consilii judetene. Deexemplue este domnu Balu care vrea sa fie Presedinte al consiliului judetean Mehedinti. Domu presedinte Balu a jucat in Cartea Junglei in rolul ursului:D

Urmeaza un alt mare viitor primar... Domnu Screciu. Nu Nu rad de dumneavoastra, asa il cheama.. Domnu viitor primar Screciu Marius:

Daca nu va place Screciu incercati cu Fleancu. Domnu viitor foarte primar Fleancu, Constatin Fleancu mai exact. E de la PNG-CD desigur

Poate nu mai vreti cu Primari si presedinti de consilii locale. Atunci va aratam un consilier locali... pastram partidul PNG si il prezint cu mare placere pe domnul creator Martian Darvin... nu nu rad... asa il striga dupa buletin... ce fata de profesor de ed fizica are mosu, sau prof de fizica.. una din 2.. oricum e boscau.. dupa nas:D:

Revin cu 2 primari, mai intai un primar Martinica Sandu ce ne pregateste si spune ca "VIN" desi acolo se bea tzuica

dar preferatul meu personal ramane Florea Constatin de la PIN... Imi place la nebunie campania lui bazata pe descrierea personala din 3 cuvinte: CURAJOS, ENERGIC, INCORUPTIBIL. Frate are o fata curajoasa, dar mai ales energica... dupa nas mai ales.. are atata energie... uau... si mai ales, mai ales INCORUPTIBIL... parca il si vad catania din Caracatita... il si vad cum lupta cu mafia:))) mor de ras:

Simplu: Sallai Christia Iohan:

In varf de munte dupa ce urci o ora ca sa vezi o priveliste superba, gasesti pana si acolo, in pustietate electorale pentru ursi si cataratori:

peisaj frumos,
PSD hidos
(grafiti p perete)

The best for last. Votati!:

PE DRUMURI DE MUNTE CU DACIA VERDE VUU SI CAMPANII ELECTORALE

bRUZLI IL BATE PE cICHICEAN..HA YA HUA

La buhusi e categoria usoara.. noi avem Babulici, Cacalea sau Buzila... pe langa Linguraru, avem si un Tamango si-un poate Elvis. La orbic tata a avut un elev Rambo i o colega Vasilina. Lista poate continua.