joi, 24 iulie 2008

GATA

am facut rost de calle 54.. filmul de care poesteam mai jos. Probabil va asteptati sa spun ceva de Metalinga, dar eu nu prea sunt fan metalu si de aceea nu prea ma omor sa-i anunt. Am ratat in schimb festivalul de Garnova ma rog. Acu astept dezbaterile sa mai ies din buhusi. Pretenii me o duc bine: Paul lucra la Ag de turism la Iasi si Sorin lucreaza pe un post pe care sunt eu calificat:)) la Bucuresti. Numa ca e u nu am timp sa inspectez ca el. Oricum el simte mai bine ca mine cu nasu lui:D
Horia este la Iasi, la fel de smart superior elitist si jackass uneori, iar Razvan tot vrea sa vanda motorul.. Frate faceti mila si luati motoru omului. Apropo Agusoaie s-a intors din Belgia(plecase acolo la munca...:)) ) si l-a dat afara patroana. Acu e acasa si se imprumuta de juma de cafea la terasa. In schimb si-a luat bass:))) Oricum in Belgia a fost la Bordel.. la felinare si a dat 50 de euro pe un sfert de ora:)))) si urva i-a spus ca o doare ca o are prea mare:)) =)))))))))))

mdea cam asta e cu viata mea in ultimile zile... Pun si o poa "foto-document" un suspect in perioada acneoasa... cu premiu la holimpiada.. nu de filosofie sau istorie..ci la chimie..clasa a 9-a.. ce fata de tarantino are... va las, o zi buna!

marți, 22 iulie 2008

3AM .. poets of the fall

Nu stiu cine sunt baetii astia dar imi place "pesa"...

luni, 21 iulie 2008

CALLE 54...

Am vazut aproape tot documentarul Calle 54 pe TVR Cultural azi si incercam acum sa fac rost de tot filmul. Este despre cei mai importanti (sau o parte dintre ei) cantareti de latin jazz.. sper sa va placa.