piesa din auchan

tot auzeam piesa asta la radio gaurila si prin auchan la cumparaturi dar nu stiam unde sa o caut ca sa o gasesc. azi primesc de la paul coaeeee o piesa. asta era. am vb teleantipatic. a stiut ca imi place fara sa-i spun si mi-a tremes-o. bun bajeat:

Comentarii

Răducu a spus…
De ce n ai spus omule!? :) Pai daunazi am dat tot soundtrack-ul jos de pe net sa-l ascult. Da un semn cand ai timp sa ti-l trimit daca te intereseaza. Aaa, n am precizat...poate nu stii, scuze daca stii deja, piesa face parte si din coloana sonora a filmului "Slum Dog Millionaire". A luat de altfel si Oscarul pt cea mai buna coloana sonora. Salutare!
Lucian2050 a spus…
Super film de altfel cu toate ca Raducu nu l-a vazut!Pot sa-ti trimit si eu sountrack-ul si imi permit sa-ti recomand si "O..Saya"; "Ringa Ringa" de A R Rahman..Numa bine!
Răducu a spus…
Lucian tata...te rog sa vb in numele tau cu alte ocazii! Sau sa ma intrebi. Nu de alta, dar intri iar in conflicte gratuite pe aici. Nu-i frumos!
P.S.: Vad eu rar filme, insa pe asta l-am vazut.(de altfel, prin urmare, uitandu-ma rar, nici nu mi permit sa ma uit la toate prostiile)
Lucian2050 a spus…
Imi face placere sa intru in conflicte gratuite sau contra cost.In cazul tau am realizat supozitia ca nu ai vazut filmul, dar daca tot l-ai vazut felicitari, chiar nu ai pierdut nimic(pot sa-ti recomand si cecelalte filme in voga la ora actuala "The Reader", "Changeling" , "The curios case of Benjamin Button" super filme la care cu siguranta nu ai pierde timpul)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...