nu e inca un articol trist

stiti deja ca nu mai scriu de alea triste. totusi vreau sa scriu ce cred si simt pentru a nu depersonaliza total blogul asta. deja irina spune ca blogul a devenit "ink un blog" si are dreptate.
am jumatate de an de cand ma gandesc macar o data pe saptamana la nunta mea. stiu ca suna gay si ca a lame dar e adevarat. stau cel putin o noapte pe saptamana si visez cu ochii deschisi cum o sa imi fac nunta, cum o sa cant, ce formatii aduc, cum e dansul mirilor, cu ce ma imbrac, cum e rochia miresii, cum e buchetul si tortul, invitatiile cum o sa le fac eu personalizate, vizez ore intregi. si visez si visez si ma trezesc si imi dau seama ca am 25 de ani si poate nu mai apuc sa pun visul in "viata". asa imi ticaie ceasul intern... asa uneori cred ca-s prea femeie ca am asa senzatia ca nu mai apuc. ca ajung batran cu alea 2 pisici si singur (plus urat si sarac)... nush dar cand mai apuc sa-mi fac un copil, pe stefan Jr pe care sa-l invat sa pescuiasca, sa picteze si sa cante la pian ca sa fac formatie in familie. cand apuc sa le fac? va dati seama ca eu, la cat sunt de pretentios, sa presupunem ca intalnesc intr-un an (ca sa fiu indulgent) o femeie cu care sa ma o relatie, 2 ani tine relatia si apoi sa speram o nunta si apoi vrea si ea cariera ca nush cum dracu in ultima vreme numa dracului de carieriste dau. si mai stau 2 ani sa faca mandra rahatu prastie cu cariera ei plm de feministe. si apoi sa zicem prin reducere la absurd ca ma ajuta Dumnezeu si apuc sa cumpar un apartament si fac rate pe 125 de ani si vand si un rinichi siiiii la 34 de ani, daca fac bine matematica, am si eu un copil. da la cum sunt de norocos, prima e o fata. naspa. al doilea e baiat deci la 36 de ani. deci la 10 ani, cand vreau sa-l invat la pian, eu o sa am 46 de ani. si cand el are 16 ani eu o sa am 52. acum vine intrebarea: cum dracu joc eu rugby cu copilul meu de 16 ani daca eu am 52? cum cacat fac eu astea daca am plecat de la premisa ca anu asta gasesc eu pe ileana cosanzeana. acu am lasat atat de mult stacheta ca nici nu mai cred in "aleasa" in cacaturile alea cu "sufletul pereche". am ajuns la concluzia ca nu gasim asa ceva noi. alea-s in muviz'. in realitate gasesti o persoana care nu e perfecta pt tine dar cu care apuci sa te iubesti. ma rog. sper sa intelegeti ce dracu scriu eu aici si ca nu ma criticati ca asta nu e inca un articol trist. e doar ce gandesc si e cacatu de nunta la care ma gandesc cel putin o noapte pe saptamana!

Comentarii

magdalena a spus…
stii tu stefan, speranta moare ultima,,, o sa gasesti pe cineva care sa-si doreasca mai mult o familie decat cariera,,, trebuie sa ti si doresti foarte mult lucrul asta... si cine stie poate mai devreme de 50 de ani te vei distra cu fiul tau de 16 de ani. ce mi-a placut si am ramas surprinsa, a fost faptul ca totusi exista persoane barbati care se gandesc la cum o sa arate nunta lor, cum o sa fie imbracati, ce rochie o sa aiba sotia si ce trupe o sa-si aduca sa cante, lucru ce nu se prea intampla de obicei, toate astea fiind lasate ori in slujba partenerei, ori a organizatorilor. Deci...incearca sa fii optimist... promit ca o sa dansez la nunta ta.
paul coaieee a spus…
da cu cine-o sa dansezi d-ra la nunta lui ha?
Lucian2050 a spus…
fain ai spus...o sa te invit la nunta mea la vara sa faci o repetitie pentru a ta...daca vrei!
Anonim a spus…
planul e prost.
de ce sa dureze relatia 2 ani. In familie se poarta (cu rezultate, vezi Carmen., Maria, Ion) relatie de max 6 luni, copil in primul an, cariera + copil dau mai bine.
Totul e sa fii optimist, sa te gandesti ca frumusetea e trecatoare, iar tu esti prea tanar sa te gandesti la cele doua pisici.
Maria
Anonim a spus…
stima si respect pt gandirea ta...imi place...presimt ca in mai putin de 2 ani o vei face..si dc da sa ma inviti si pe mine nu asa zis chiar o sa vin sa ma distrez nitel...andreea b

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...