THE PARTY!!!


Ei! La multi ani pt mine.. a fost Sf Stefan. Cum sa sarbatoresc mai bine? idee! Un mega Party! zis si facut. Am sunat pe aproape toti prietenii (pe unii i-am uitat dar au venit dupa sau am sunat dupa - scuze Razvan, mai bine ca te-a sunat Copoiu ca uitam ce nebunie era). I-am invitat la orele 17 la mine. au venit: Alin Darliga Stelu Tiron Ozana Cashu Roxana Culai Andreea Alin Manson Goanga Melisa Madalina Alina Alice Jambic Cocean AlexPascaru Misu Stefan (eu) (si tot neamul lor cel treaz sau beat) :))) si cred ca sigur am uitat pe cineva ca eram peste 20. Ma rog a venit lumea si am macat niste aperitive pregatite de manutzele iscusite ale mamei mele la marea sufragerie... pe terasa blocului loc de fumat. Muzica - maxim la boxele lu' tata de mirosea a ars statia si muzica: de la mysterious girl de la Peter Andre pana la Guns'n'Roses sau o tiganeasca de la Guta sau o Batuta...:))) am adus niste placinte poale'n brau si dupa ce au plecat alti musafiri, Nea' Vili si tan' Marina locul de fumat era la Bucatarie... Unde mama a bagat o stacana de cafea si incalzea surpriza! TOCHITURA... pe la 10 am rasturnat mamaliga si am bagat o patlagica murata langa tochitura aia belea. A fost grava tochitura mai ales ca dupa ea a inceput limbo:)) concurs de limbo unde au castigat Darliga si Ozana (locu 1) si la masculii ce aveau coloana din plastilina a castigat Cashu care a coborat pana foarte jos cu 8-uri cu tot:)))
A fost destula bautura si nu o mai numar si pe aia ca apoi facem impresie proasta, zicea lumea ca suntem betivi si nu e asa:D La 12 am cantat un scurt La multi ani ca a trebuit sa mancam Tortul:))))

asa se dansa la Peter Andre.. muschii la inaintare mysterious girl:)))


asa era inauntru... traspira tapetul:)))))


eu ALICE CULAI si fularul din Franta made in Cocean:)))


pauza de tigara:)))



se ferea de paparazzi


LIMBOOOO


final apoteotic... fetele luminate de vinu lu tata:))


Totul a fost super. Tata si Mama, va roaga toata lumea sa ne ierati pentru ce-am facut in casa si ce-o sa mai facem:))))))))))

Comentarii

Razvan a spus…
Razvan te iarta...
RaluSite a spus…
Bai... pe cuvant ca in afara de Alex Pascaru si Fazvan pe care nu la-m vazut in poe nu mai recunosc pe nimeni :D... faina petrecere... mama da ce salsa v-as fi bagat eu.... La Multi Ani frate-meu inca o data!!
Anonim a spus…
Yes,Stef...La Multi Ani!!! Ultimul comentariu inutil. Stim cine te-a iertat din Prima si...cine din Ultima

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...