vineri, 7 august 2009

asa e (si) in tenis

azi am fost la tenis de camp cu razvan la sala. a fost super numai ca a fost oribil. vedeti voi, viata mea este exact ca meciul de tenis de azi. am jucat cu aceeasi persoana atata timp ancat acum, orice as face (fie tenis sau vizionez o piesa de teatru) imi aduc aminte de persoana respectiva si a intristez. pana la punctul la care nu mai pot juca. am asa senzatia ca aproape tot ce faceam de altfel natural inainte, acum nu mai pot face ca imi amintesc de partenerul de tenis. si nu mai pot continua. nu mai pot sufla in saxofon, nu mai pot merge la tenis, la teatru, la Bucuresti, in Dristor sau la munte. nu mai pot face nimicdin tot ce imi placea pentru ca imi amintesc de partenerul de la tenis si ma intristez si nu mai pot juca, nu mai mananc, nu mai dorm. nu mai nimic. sunt in perioada foarte grea si critica. am mai fost o singura data in viata mea atat de jos. si nu a fost funny. am slabit atunci 15 kg. acum nici nu mai am de unde slabi. am incecat sa ascult un dvd cu un concert. nu am putut. am incercat sa ascult muzica... orice melodie areversuri de rahat pentru perioada in care ma aflu. cand fac mobila imi amintesc de mobila pe care i-am facut-o partenerului de tenis... am vrut sa plec pe munte, pe Ceahlau sa-l urc singur. nu am putut pentru ca acolo am mers cu tenismenul. la mare nu merg ca-s prea trist sa rezist acolo. din pacate fara partenerul de tenis viata e "pustiu". stau foarte prost cu nervii si nush ce sa mai fac. a programul full. am ce face toata ziua dar orice fac nu ajuta. mai ales ca seara una dintre rachetele de pe perete e tot neatinsa si prafuita. sincer va spun ca nu stiu ce sa mai fac. chiar nu stiu. evident viata merge inainte dar in loc sa mearga bine, ea merge prost deocamdata pentru mine.

joi, 6 august 2009

inca ceva funnymerci anonim:))

funnyam asta de la adicorf. mi se pare foooarte funny. am nevoie de funny ca nu stau bine cu creierii capului. dati-mi si mie alte resurse de fun si de orice ca sunt la pamant:). va multumesc:)

miercuri, 5 august 2009

i feel lonely


imi place muult piesa asta a lu nea Sasha. e ceva mai veche si el, nemtalaul, a avut destul de putine piese dar hit-uri toate, mai mult in Europa (mai ales Germanik si Austria). tschuss:))

uite inca una