cea mai tare piesa din lume




inspirata (m-am gandit si am corectat ca suna mai bine "epifinat":)) ) de o discutie/monolog pe mess m-am hotarat sa-mi bag picioarele si sa pun pe blog ce cacat cred eu, adica fix NU MA INTERESEAZA daca va place muzica vreun pic sau nu. important este ca-mi place mie si ca eu cred ca cea mai tare piesa din lume si daca tot rock-ul ar fi asa eu as fi cel dintai metalar al Romaniei. Nu mai scriu cine, canta, cand, unde si cate piese in medley-ul asta. Sunteti inculti daca nu stiti, ce cacat, chiar scriu ca la tampiti cine e unu si altul. Ia mai cautati daca va place daca nu, nu mai intrati drecu' pe blogu asta ca nu ma intereseaza sa intre 400 de oameni pe zi. Daca intra unu si apreciaz mel asta de 19 minute sunt extrem de multumit si ii trimit prin posta dvd-urile cu concertul asta. In rest... aveti 100000000 de alte bloguri , va rog schimbati "canalul" ca-s prea baut sa injur coerent acum! ce cacat! chiar ma enervez si plec acasa!

Comentarii

Razvan a spus…
dragul meu boshcangiu; cu regret tin sa te anunt, ca desi n-ai fost tu vreun pui de "metalar" pana acu', nici de-acu' incolo n-ai vreo sansa sa ajungi. PHIL COLLIS nu presteaza rock, gagiule; aaaa...canta cu band, asta-i alta treaba, da' ce canta l, numa' rock nu-i zice. Si Michael Jackson (RIP) baga cu band, da' hai sa nu amestecam borcanele...
de la pretenu' tau roacker...cu drag
Razvan a spus…
COLLINS...cu scuzele de rigoare
SteFUN a spus…
Genesis are an English rock band that formed in 1967. The band currently comprises the longest-tenured members Phil Collins (lead vocals and drums), Mike Rutherford (guitar and bass guitar), and Tony Banks (keyboards). Peter Gabriel, Anthony Phillips and Steve Hackett also played major roles in the band in its early days. Genesis are among the top 30 highest-selling recording artists of all time with approximately 150 million albums sold worldwide,[1] including 21.5 million albums sold in the United States.


mai oficial de atat nush cum sa iti spun. Daca spui ca Genesis cu piesele lor din 78 sau chiar 68 nu canta rock progresiv sau pacifist sau cum vrei sa-l numesti atunci pink floyd canta manele... hai cu Guta... de asta e bine sa scriu eu cine cnta c e disanta enorma de la Genesis la Phil Collins solo si mai ales de la Genesis si compozitiile de pe vremea lui Peter Gabriel si Phill singur... offf ma doare capul...

semnat: Metalaru'

si crede-ma sunt mult mai rocker prin ceea ce ascult nu prin manifestari toale etc decat multi rockeri pe care ii cunosc...
Razvan a spus…
britanicii au avut intotdeauna un fel propriu de a interpreta stilurile de muzica; mai ales rock-ul. Pink Floyd canta rock, Genesis nu. Eu raman la opinia mea, bazata pe ceea ce mi-o intrat pe urechi de vreo catziva zeci de ani incoa, iar nu la ceea ce e scris pe site-uri. Acu daca e s-o iau dupa ce vrei tu sa iau ca bun, orice are band pe spate...tre sa fie rock; ca-i el pacifist sau psihedelic sau de taiat vene. NU E ASA MESHTERE!!!
si inca o clarificare...metalar NU e egal cu roacker; dar asta sunt sigur ca stii; doar ca semnatura ta creaza nedumerire

PS - rock poa sa asculte oricine, dar nu-l si simte; chiar tu sustii mereu ca trupe precum (prezentarea e complet aleatorie) Amon Amarth sau Lamb of God...nu inseamna muzica. Ele sunt parte a familiei rock-ului si cine le asculta, le simte. Asa cum tu simti Genesis.
Dumnezeu a spus…
N-ai putea să te enervezi şi să pleci acasă de tot de pe blogosferă?
Nu de alta dar încurci teribil. Frustrări, înjurături de copil de 12 ani(ştiu că ai mai mult, dar doar în buletin) şi filmuleţe de youtube pot şi copiii(da, cu 3 de "i") de 12 ani.
Phil Collins, într-adevăr, nu cântă rock dar se pare că deja cineva mi-a luat-o înainte.
Un pic de gramatică şi să înveţi să scrii cu majusculă după semnul de punctuaţie "PUNCT" nu ar strica, nu crezi?
Abureala asta că nu vrei să-ţi intre 400 de oameni pe zi, s-o vinzi în Drumul Taberei căci nimeni nu-şi face blog ca să aibă 0 vizitatori.
Înţeleg că eşti la teatru, în cel mai oribil oraş al României. Acolo ştiu că uită lumea frecvent limba română dar nu uita de unde ai plecat!
Aşa... şi încă ceva: Prin această emanaţie (căci nu o pot numi articol) nu ai vaga (sau vagina) impresie că ruinezi chiar şi imaginea muncii pe care o prestează tatăl tău?
El încearcă să educe exact de-alde tine şi tu ajungi exact ce nu trebuie!

Una peste alta, mult succes.

Un nene care te cunoaşte dar pe care nu cred că-l mai ţii minte.
SteFUN a spus…
Draga "Dumnezeu",
Ai dreptate in tot ceea ce scrii mai ales la partea cu limba romana. Ceea ce eviti sa intelegi este faptul ca acest blog este unul PERSONAL si are prin urmare "tuse" personale. Daca am scris acest articol cand eram baut l-am scris cu greseli si mi se par amuzante si le las asa. Mi se pare in ton cu starea pe care o aveam... Sa-i spun Bahica... Daca intrai pe acest blog de mai mult de 3 ori ai fi vazut articole ce nu au pretentia de a colecta muuulti cititori. Chiar eu scriu in aproape toate articolele ca am 3 cititori cu tot cu mine. Mai citeste si ai sa vezi. Ceilalti 2 sunt mama si tata. Cum scriu eu pe blog si forma in care ma exprim este fix alegerea mea pentru ca este fix blogul.... MEU! deci daca vreau sa scriu cu litera MARE sau cu MAJUscula scriu. daca nu, NU! Daca nu iti place si ma bucur ca nu iti place, atunci sincer te rog respectuos si cat se poate de elegant "Iesi Drecu' de pe blogu asta!":))))
Da! Ma comport ca un cop(ch)il de 13 ani! Problema mea baby. Cat despre muzica... Ai fi tu Dumnezeu DAR nu cred ca stii muzica. Oricine ai fi ( cred ca te tin minte de cand ascultai mai mult lautareasca [ceea ce e fain] sau gipsy kings la mare in 94) putem discuta despre muzica cat vrei tu...


REPET e o diferenta uriasa intre Phill Collins si Genesis-ul din 70.... dar daca nu stiti diferenta asta nu imi bat capul sa explic. nu aveti ABC-ul muzical pentru a sta de vb cu mine pe teme muzicale at all domnule Dumnezeu.
SteFUN a spus…
PS: Stau in DRistor nu in Drmul Taberei:D... Baby!
Lucian2050 a spus…
ca cititor zic eu fidel al blogului imi manifest oprobriul pentru articolul de fata, condamn cu vehementa insultele aduse, bahice sau whatever si imi reduc prezenta viitoare
SteFUN a spus…
injuraturile erau adresate pers ce cred ca ar fi ok sa pun ce vreti voi sa ascultati nu ce imi place mie. Ba mai mult am zis ca daca va place melodia mea preferata va dau concertul cadou prin posa. Draga Lucian, daca tu consideri ca aceasta melodie nu avea sensul pe blog atunci injuratura era si pt tine chiar daca era Bahica si imi cer scuze ca te-am ijurat. Si daca tu crezi ca nu vei mai intra pe blog atunci e ok.
Lucian2050 a spus…
nu am absolut nici o problema cu melodia de fata si nici cu oricare alta in general..Ba mai mult, iti dau perfecta dreptate cand pui piesele tale preferate (e blogul tau, e firesc).Chiar pot spune ca mi-am imbunatatit de cand vad piese de toate genurile pe la tine pe blog ABC-ul muzical..Ce a fost deranjant in ultimul mesaj a fost faptul ca ai inclus toata lumea care citeste blogul insultelor adresate si duritatii mesajului, cu toate ca la fel ca mine sunt sigur ca sunt si alte persoane care intra, asculta o piesa si nu-si dau cu parerea niciodata, apreciaza sau nu calitatea muzicala expusa e strict problema lor, fara sa ti-o impartaseasca...In rest s-auzim numai de bine!
SteFUN a spus…
dragul meu prieten Lucian. Sunt multi care intra pe blog si ma critica pentru ca pun muzica ciudata sau scriu articole lungi. Ceea ce incercam sa spun in art asta este fix faptul ca nu ma intereseaza. Ca nu scriu pt ei art alea si nu pun pentru ei muzica asta. Din cate imi amintesc tu esti printre cei putini care imi citesc si art lungi si asculta si mel necomerciale, deci crede-ma nu te bagam si pe tine in aceeasi oala. Art e scris aiurea si dezlanat pt ca erau multe grade in capul meu DAR crede-ma ca nu-ti era adresat. Hai te pup:***:))
Lucian2050 a spus…
am inteles.te pup, ai grija de tine!
Lorena mentioneaza ca este in totalitate de acord cu tine si te pupa si ea urandu-ti un clasic "La multi ani!"..mi se pare firesc sa nu detina aceasi parere ca mine, suntem de ani buni impreuna si nici cu STEAUA nu am reusit s-o fac sa tina..toate bune, ramai la fel, noua ne placi mult!
Razvan a spus…
Luciane...nu-tzi fa griji; tzin eu cu STEAUA, cat pentru juma' dintre vizitatorii blogului...
Lucian2050 a spus…
tot e bine...inseamna ca pentru cea de-a doua jumatate tin eu! oricum la ce achizitii face "primul cioban al tarii" mi-e grau sa cred ca vom castiga ceva anul asta, poate doar frustrarea unei noi clasari nedemne de blazonul magic al echipei..:((
Anonim a spus…
Ai creat , valuri amice:)) vezi este mai amuzant asa:))
Anonim a spus…
Esti un mare bou :D. Si poti sa ne pupi pe toti in cur. Multumesc. Iar daca e o chestie personala n`o fa publica, blogul nu este ceva personal, este al world wide webului. Mai bine incearcati frustrarile in alta parte.
SteFUN a spus…
t astept sa te pup...:))))))))))))))
Anonim a spus…
[B]NZBsRus.com[/B]
Lose Slow Downloads With NZB Files You Can Easily Search High Quality Movies, Console Games, Music, Applications and Download Them at Flying Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup[/B][/URL]
Anonim a spus…
You could easily be making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat world[/URL], It's not a big surprise if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses little-known or little-understood methods to generate an income online.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...