miercuri, 10 februarie 2010

scurte de la Stefan ep naispe

1 nu pot sa dorm, am 3 nopti de cand ma chinuie o insomnie acuta. Mai stiu pe cineva si cica sunt 2 sanse: ori mori, ori ramai tampit. Sper ca nu raman tampit, mai rau decat sunt oricum.
2 ieri a fost trupa de interventie "Oga" la mine la o cantare si o pulpa de pui la cuptor. Au plecat toti cand am pus Cargo... cred ca nu le place rock-ul, mai exact la melodia "nu mai am tigari".
3 Paul, colegu mai talentat de la actorie, este cred singurul cititor al blogului care chiar asculta si apreciaza ce pun aici, cand e vorba de Genesis se muzica mai veche si mai bune:)
4 gusturile nu se discuta dar uneori se educa:)
5 a fost ieri Paul si cu chitara, am cantat, ne-am simtit bine, pacat insa ca nu au intarziat restul mai mult ca sa cantam mai mult.
6 aveti vreun remediu pentru insomnii? Am multe in cap si nu pot sa ma relaxez sa dorm. Accept orice sfat numai sa nu imi spuneti sa beau urina ca nu o fac!
7 nu voi scrie un articol despre cum a fost la mine ieri pentru ca Luiza a stat cu capul in jos atarnata de bara mea de tractiuni. Dupa ce s-a dat jos bara a cazut din perete cu mine pe ea... era sa moara Luiza.. not funny.
8 ce bine ar fi daca as putea pleca o perioada, cateva luni, sa nu stie nimeni de mine si eu de nimeni si sa "hoinaresc" prin Europa fara bani si fara griji, doar cu o muzicuta...
9 mi-e dor sa-i citesc scrisorile lui Visniec pentru EA. Am spus ca nu voi mai pune o perioada asa ceva pe blog dar asa simt nevoia sa ii scriu... o nevoie mare sa-i vorbesc:)
10 a luat Marian hartie igienica si e proasta.. e de aia cu un singur strat.. eu luam (de acasa furgaseam) hartie de aia cu 3 straturi... nu-mi place asta cu un strat.


PS: nu am mai vazut de multa hartie igienica de aia ieftina, gri... Letea III tip B. Asa se numea. Era o hartie cu bucati de lemn prin ea si "scortoasa" Era un fel glaspapir fin. Stiu ca venea cuinstructiuni de folosire: "daca insistati prea mult la stergere, ramaneti fara colon".. sau cam asa ceva, nu mai stiu exact... trebuie sa fac ceva sa dorm...

Niciun comentariu: