joi, 13 mai 2010

e destinul tau:)))))))))


in sfarsit un clip cu stil ca in state.. super smecherit cum ar spune Ciprian:)) imi place:)

miercuri, 12 mai 2010

:))))))))))))))))


de multa vreme nu am mai ras atat de mult si de copios. Chiar mi s-a parut foarte funny si tipul asta in varsta de la emisiune daily fishing e nebun. e un fel de "mesterul casei" daca mai tineti minte acel serial. Numai ala facea de astea dar asta e pe bune si e foarte amuzant:)))))

marți, 11 mai 2010

muzica din pozama uitam la poza asta si instant mi-a venit in minte vocea lui Shanice si melodia I LOve Your Smile.. imi place shanice si melodia asta si parca mai are un pe care a "furat-o" de la Minnie Ripertone.. sa o ascultati ca merita:

luni, 10 mai 2010

petitie online

http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_refacerea_traseului_bulevardul_aviatorilor_piata_charles_de_gaulle_bdul_constantin_prezan-p02995056.html
un click scurt pentru o cauza nobila:)

MORE THAN WORDS

Trupa Extreme are foarte multe videoclipuri si albume scoase si daca nu ma insel inca mai traiesc oamenii astia:)). Imi place mult piesa asta de o pun mai jos. Toata lumea o cunoaste. Toata lumea spune ca e frumoasa dar unii o cred banala si mie nu mi se pare deloc banala melodia asta. In primul rand imi place cum ciupeste Nuno din corzile alea (si ma chinuiesc si eu de o zi sa ciupesc din ale mele asa). Apoi imi place ca e simpla si frumoasa.. pe principiul: "de ce sa cant multe note cand le pot canta doar pe cele corecte" si apoi imi place si vocea omuletului care e faina.... La final dar nu in cele din urma, imi plac mult versurile. Uneori ne opintim prea mult in cuvinte si poate "verbalizam" prea mult anumite lucruri. Poate lucrurile sunt mai ok daca le simtim. E foarte ok sa le spunem dar ce frumos este cand nici nu e nevoie sa le spui. Cand un gest face cat 1000 de cuvinte. Nu sunt critic literar si nici poet deci e clar ca poate nu am inteles eu bine versurile DAR eu asta am inteles si vreau sa inteleg din ce canta baietii aci.
Cu plete si cu atitudinea de rock si piele si toate alea este superb clipul se potriveste perfect cu atmosfera melodiei.

duminică, 9 mai 2010

gayyyyy


atat de mult imi place piesa asta iar in varianta asta este... uau... :x.. love ...love man

enjoy