miercuri, 19 mai 2010

nu numai in Romania

In Romania se intampla multe mojicii si de multe ori ridicarea masinilor este o mojicie pentru ca nu sunt ridicate cele care incurca traficul ci - cele care "trebuie" ridicate. Avem aici (de la Ovi) o mostra de prostie "sacra".. Prostia si mojicia la asa un nivel nu pot fi catalogate dar trebuie sa fii extrem de imbecil, idiot, cretin, dobitoc etc pentru a face asta... Imaginea nu poate fi comentata si explicata ca nu are sens dar partea buna este ca nu e in Romania... inca.. din fericire.

7+7=14 miracole...

7 miracole la barbati:

1. Toti barbatii sunt al dracului de ocupati.

2. Desi sunt ocupati, au vreme de femei.

3. Desi au vreme de femei, nu prea ii intereseaza de ele.

4. Desi nu prea ii intereseaza femeile, tot timpul au una langa ei.

5. Desi tot timpul au una langa ei, se mai dau si la alta sau altele.

6. Desi se mai dau la alta sau altele, se enerveaza daca femeia cu care sint ii paraseste.

7. Desi femeia cu care sint ii paraseste, tot nu invata din greselile pe carele fac (si tot se mai dau la altele).7 miracole la femei:

1. Pentru o femeie, este tot timpul importanta securitatea "materiala".

2. Desi este important a supravietui din punct de vedere material, ele tot timpul isi cumpara haine scumpe.

3. Desi ele tot timpul isi cumpara haine scumpe, niciodata nu au cu ce sa se imbrace.

4. Desi ele spun ca nu au niciodata cu ce sa se imbrace, tot timpul se imbraca frumos.

5. Desi tot timpul se imbraca frumos, haina pe care o pun pe ele este doar "carpa veche".

6. Desi ele zic ca este doar o "carpa veche", se asteapta de la tine sa le faci complimente.

7. Desi tu incerci sa le faci complimente, ele nu te cred niciodata..!

Sunt femei care, in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".

de la alina ursinschi

LA MULTI ANI SORIIIN!!!!!

A venit si momentul sa spun la multi ani lu nea Sorin. Pe Sorin l-am cunoscut la facultate la Geografie. Am stat 2 ani in camin impreuna. Acum sunt foarte melancolic cand ma gandesc la acea perioada. Este un baiat foarte de treaba si inimos desi face uneori niste gafe incredibile dar asta pentru ca uneori nu e orientat si le spune verde-n fata. Dar probabil asta e farmecul lui. El este cel care a venit cu colac de WC de acasa la camin... el este cel care si-a inchiriat aspiratorul care nu functiona, el este cel care se apuca cu 2 saptamani inainte de examen de invatat si citea prefata cursurilor.. el e.. Tot el este cel care m-a suportat in cele mai negre perioade ale mele. El si Paul. Paul m-a suportat si la camin. Pe Sorin l-am innebunit i-am povestit de fiecare data cand eram varza cu nervii. E super interesant cum atat de multa lume vine la mine cand se simte de rahat si are probleme mai ales de corazon dar eu m-am dus de multe ori la Sorin si la Raluca. Acum mai am vreo 2-3 psihologi care ma asculta cand am probleme dar Sorin a indurat cele mai multe, iar eu am fost acolo pentru el cand a avut nevoie pentru ca noi toti la un moment dat dam de o nebuna cu care iesim si care ne face creierii praf.. ei bine si el a avut asta dar creierii lui au rezistat mult mai bine decat ai mei.
Sorin este in lista celor mai buni prieteni ai mei, lista nu foarte lunga si un om in care am mereu incredere mai ales ca e taur ca mine:)). Redactia Stefun Online ii ureaza "cu aceasta ocazie" si "pe aceasta cale" un calduros si bine meritat "La Multi Ani!" si tot ce isi doresti. Ce melodie puteam pune pentru el daca nu...: