vineri, 26 noiembrie 2010

articol

ma cearta lumea, pe buna dreptate, ca nu scriu mai mult pe blog. Chiar sunt foarte stresat cu spectacolul si cu organizarea. Iese bine dar e foarte greu sa ma incadrez intr-un buget inexistent si e greu sa vand numarul de bilete propus in target atat timp cat lumea vrea numai sa ma fure in acest mirobolant orasel de provincie.
am sa pun mai jos ce am primit interesant de la ovi si apoi un clip fain de la Stelu. Cand pleci in alta tara e clar ca esti influentat de muzica este acolo si incepi sa asculti si tu muzica aia indiferent ca pleci in Italia, Irlanda sau Kongo. Asa si Stelu a inceput sa asculte mai Irish dar noua ne place si vad ca au 12 mil de vizualizari clipul. Simpatic rau. Enjoy:

Categoria "Lectura nu ştie carte"
Dumitru Dragomir: "Azi citeşti, mâine citeşti, poimâine citeşti… te apucă pandaliile!"
Gigi Becali: "Mie nu-mi place să citesc, că-mi lăcrimează ochii, mă-nţelegi, mă dor ochii"

Categoria "Cu ce iubim femeile?"
Gigi Becali: "Eu i-am cerut să mă împreunez cu nevasta mea, nu să fac sex cu nevasta mea, că eu nu fac sex cu nevasta mea!"

Categoria "Epoca mondenă şi contemporană"
Nicolae Mitea (fotbalist blond): "Maşina care mi-am luat-o, m-am sfătuit cu mine însuţi"

Iată alte "perle", stânse de-a lungul timpului, ale celor implicaţi în fotbal:
"Suporterii noştri sunt 80% din Bucureşti şi 40% din provincie", Ionel Dănciulescu
"Sunt pesimist. Cred că putem învinge Olanda", Nicolae Mitea
"Mi se face pielea găină când vorbesc despre Nae Manea!", George Copos
"Mitica Dragomir este acelaşi pentru toţi şi diferit pentru fiecare", Gigi Becali
"Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv", Marius Maldărăşanu
"Nu pot să spun că am plâns, dar mi-au dat lacrimile", Cosmin Moţi
"Filosofia este o transcedentală propedeutică pentru sufletul bântuit de moarte al românului", Cornel Dinu
"Eu nu mi-am propus nici un gol. Care e în faţa porţii, s-o înscrie", Claudiu Răducanu
"Borcea spune că are echipă de cinci stele? El poate să spună că are echipă de cinci cîini. Eu am echipă de cinci stele. La fel şi Rapid, poate să spună că are echipă de cinci vagoane", Gigi Becali
"La pomul lăudat nici mere nu face", Dorinel Munteanu
"Becali e un brand. Eu pot să fac pui Gigi Becali, dacă vreau", Gigi Becali
"M-am dat şi pe mine afară. Nu sînt mulţumit cum am gestionat treburile la club în acest sezon", Gigi Becali
"Între Cornel Dinu, Ţălnar şi domnul Mulţescu este un tandem excelent", Vasile Turcu
"Dică e pentru Steaua ca Google pentru Internet", Mihai Stoicaas putea adauga celebrul :"mi-am luat apartament intr-un bloc-notes"

joi, 25 noiembrie 2010

un fals mic.. o pedeapsa mare:)

Spectacolul Doru Octavian Dumitru a intrat acum in ultima saptamana de pregatiri si in ultima saptamana de probleme de rezolvat. Astfel ca in cadrul Liceului Ion Borcea a inceput campania de vindere de bilete false. Acestea au fost copiate de catre un elev al liceului si vandute la subpret. Organizatorii au fost sesizati de elevi ai liceului despre acest fenomen. Un astfel de bilet a ajuns si la organizator si diferentele dintre biletul original si copie sunt foarte mari si usor sesizabile. Intrarea in Casa de Cultura se face de la ora 18 :30 tocmai pentru a verifica TOATE biletele cat mai amanuntit si astfel organizatorii sunt ferm convinsi ca niciun bilet fals nu va trece de usa de la intrare. Mai mult, politia Buhusi a intrat pe fir, astfel, pentru eveniment, a fost creat un dispozitiv ce ajuta la pastrarea ordinii dar si la identificarea falsificatorilor. Cei care folosesc si comercializeaza astfel de bilete vor fi prinsi si risca un dosar penal si o sentinta de la 1 la 5 ani conform articolului 289. Biletele originale se pot cumpara numai de la Casa de Cultura, Stefan Zaharia sau, in liceu, de la profesoara Zaharia.
Acelasi fenomen al biletelor copiate si puse in vanzare s-a intamplat si la Balul Bobocilor. Directorul Ion Fercu declara ca in sala numarul spectatorilor a fost dublu fata de numarul platitorilor. Si el este hotarat sa ia masuri impotriva elevilor ce comercializeaza astfel de bilete. Organizatorii va sfatuiesc sa cumparati numai bilete originale pentru a nu avea probleme cu legea si pentru a va putea bucura de un spectacol foarte bun si unic la Buhusi.
Daca ati achizitionat un bilet fals si aveti informatii despre elevul care le comercializeaza va rugam sunati la numarul 0746054518 si biletul fals va este inlocuit, gratis, cu unul original, daca ne puteti da informatii despre falsifcator. Singurele bilete falsificate sunt cele de 10 lei pentru ca cele de 20 au loc prestabilit si sunt greu de falsificat nestiind ce locuri sunt libere sau nu. Pentru a verifica daca aveti biletul original va rugam sa verificati seria de pe bilet. Biletul cu seria 0274 este din seria celor false. Daca aveti aceasta serie nu puteti intra in sala. Oricum TOATE biletele vor fi drastic verificate la intrare de catre organizator Stefan Zaharia.