un alt soare

Am citit aici acest articol:

"Pământul va avea parte de un al doilea "soare", anul acesta

Pământul va avea parte de un al doilea "soare", anul acesta, timp de câteva săptămâni, când una dintre cele mai strălucitoare stele, Betelgeuse, se va transforma într-o supernova, susţine un fizician australian, citat de dailymail.co.uk."

Vedeti cum ne dezimformeaza internetul?! M-am interesat despre acel soare si nu este cel de care zice aici cercetatorul lui peste prajit. Sunt 2 cauze pentru aparitia acelui soare: in primul rand poate fi Micul Jidov Ratacitor AKA Mishul.. El straluceste ca un soare cand joaca fotbal.. numai preluarile cat sunt de faine... Sau un alt motiv pentru aparitia celui de al doilea soare este Jocul de poker exceptional de ... bun al lui Coceanus, AKA Cocean, AKA Smecherul Numaru' Unu de la Gepex Marius Forever Hell me 666. Cei doi pot fi motivele adevarate pentru aparitia acelui nou soare ce lumineaza planeta!!!!

Acest articol este un pamflet si trebuie luat ca atare. Orice asemanare cu personaje reale este...... REA VOINTA din partea mea!!!
:))
Daca vreti sa ma reclamati atunci du-te-n ..... ma-... Stelu!:)) (asta e pentru cunoscatori) Meli Ista Bonita:)))

Comentarii

anca a spus…
daaa stef ff tare:)))
eu nu cred in asta...1 la mana:..tre' sa aibe rating la stirile de la ora 5 sau 7;)..si in al 2-lea rand baga lumea cea batrana in sperieti:)))
ar fi ceva sa avem 2 sori..ma-s bronza mai repede:))))
a mai fost o faza inainte..aia cu "va fi un cutremur ff mare!..e semnul sf lumii":)))
peste tot unde mergeam auzeam babele si nu numai" vai am muncit o viata si o sa pierd intr-o sec..."...de parca ia ceva cu ei cand mor;))
da na asta e lumea:>
ff tare faza cu soarele..
asteptam noi subiecte de barfa stef:>
bafta

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...