La multi ani SteFun Online

Azi copilul meu, SteFun Online, implineste 3 ani. Acum 2 ani am facut o selectie cu cele mai bune momente, anul trecut am servit prajituri la clasa de actorie ca avea 2 anishori.. anul acesta nu sunt in forma. O sa ii fac un cadou ceva. O sa ii pun alte hainute de la un dizainer de fitze sau ceva, dar nu astazi. Nu sunt deloc in forma astazi dar nu pot, oricat de rau m-as simti, sa nu spun "La multi ani" copilului/prietenului meu.. Uneori a fost un motiv sa ma trezesc dimineata, blogul, cand soarele nu stralucea nici pe Papiu Ilarian si nici pe strada Tineretului. Alte dati era confidentul meu, alta data il uram si nu ii mai scriam nimic. Uneori ma incuraja sa ii scriu EI, desi ea nu mi-a mai raspuns, Alteori ma punea sa injur si sa vorbesc mai urat decat imi propuneam. De multe ori se satara si el de mine alteori ne gandeam amandoi, si eu si blogul, daca sa fac si articole mai mondene.. nu neaparat sa ne tabloidizam ci mai mult sa atragem atentia ca e prea mult tabloid si asta dauneaza divertismentului. Eu l-am promovat pe mess si el mi-a promovat clipurile idioate cu mine in fundu gol in baie cantand la chitara sau cum fugeam de urs cu mierea in brate sau.. mai nou, spunand glume prietenilor la Amadeus.
Ne suportam cu greu uneori, eu si SteFun dar este cel mai bun si fidel prieten al meu. Mereu ma intreaba daca vreau sa public commenturile alea in care sunt injurat dar eu spun ca le public si el nu ma intelege de ce le public desi ei ma injura.. I-am spus de multe ori ca, din moment ce scriu ceva aici, imi asum ce scriu si daca unu ma injura atunci il las sa ma injure desi era mai usor sa dau delete la comment. Uneori injur si eu si apoi imi pare rau. As vrea sa fiu mai detasat si ii spun si lui des asta. Mai ales cand nu ma intelege, Ii spun: "SteFun, sunt de asa natura ca ma aprind repede, nu pot sa ma calmez pe loc si sa scriu fara sa fiu vulcanic si acid".. as prefera sa nu fiu asa si el stie asta si ma lasa sa fiu cum sunt. Si ma accepta asa. Am iubit amandoi femei minunate, femei extrem de frumoase, cele mai frumoase. In 3 ani, am iubit cele mai frumoase femei din lume si am suferit amandoi pe masura. Am plans pe umarul lui de multe ori si unii ma injurau sau imi ziceau ca-s gay dar el m-a inteles si m-a lasat mereu sa ma descarc. El stie ca poate asta este soarta noastra, sa iubim, sa suferim, sa juram ca nu mai iubim si apoi sa o luam de la capat pentru ca Ele ne-au inspirat, pana la urma Ele mi-au dat cele mai frumoase motive de a trai si le-am impartasit cu SteFun pe toate.
Zambesc straniu cand ma gandesc ca il puneam pe SteFun sa flirteze cu cate o femeie superba. Trimiteam prin el cate o melodie compusa pentru cate o femeie sau cantata pentru EA sau o dedicatie... sau un articol prin care sa le cuceresc si am reusit, cu ajutorul lui. Cand imi trecea si nu mai sufeream din cauza despartirilor dureroase ii scriam EI prin SteFun.. deci tot SteFun ma gazduia. Si ele,, credeau ca le scriu lor, fiecare din ele credeau si imi puneau "mi-ai scris mie pe blog?" si eu de fapt ii scriam Ei nu ei:)) si asta numai SteFun o intelegea:)). Uite cum numai daca ii scriu cateva randuri si depan amintiri cu El deja zambesc. El stie sincer ce imi doresc si stie ca acum nu imi gasesc locul in Buhusi ca nu am ce cauta aici si stie ca voi pleca dar stie ca El e singurul care merge cu mine oriunde ma duc.

La final vreau sa imi cer scuze ca l-am tarat intr-un mic scandal "politic" acum, inainte de ziua lui, dar nu am scris eu, a scris mama.. pana la urma ea ne da de mancare la amandoi:)). Deci, SteFun, ia-o ca pe un moment al sponsorului si atat, doar stii ca la inceput ti-am promis ca nu scriu nimic politic si m-am tinut de cuvant.

Din partea lui SteFun si a mea va multumesc frumos si mult ca ne urmariti cand si cum puteti aici si ca zambim impreuna sau ne inristam impreuna aici.. adica traim impreuna mici momente de viata... alaturi de Stefun si Stefan.

PS: SteFun va roaga sa nu dati commenturi cu "tine-o tot asa!", va multumeste anticipat.

Comentarii

RaluSite a spus…
Dedicatie....
http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs

va pup pe amandoi!
anca a spus…
la multi ani SteFun!!!
tine-o tot asa:>:>
Anonim a spus…
La MULTI ani SteFUN & Stefan!!!
Ti-a facut Carmen un castron de salata boeuf de ziua voastra? Da' chiftelute?

Bafta.
PI
Anonim a spus…
La multi ani blogului Stefun/Stefan-identitate onomastica sau nu:)...Dupa ce am citit aricolul ma gandesc la un citat ramas in subconstient din cine stie ce carte rasfoita si care suna cam asa:"nimanui nu-i pasa daca esti nefericit, asa ca fa bine sa fii fericit!"

A.
Diana a spus…
LA MULTI ANI!
Sa ne scrii multi ani de acum incolo!
akritura a spus…
draga Stefan, eu iti citesc blogul de citeva luni, si ii doresc viata lunga. acum,spre deosebire de alte dati, am vrut musai sa comentez pentru ca am vazut scris "Papiu Ilarian". si eu am stat pe strada aia pe care n-o stiau soferii de taxi niciodata. si de fiecare data trebuia sa le explic ca e intre Complexului si Eufrosina Popescu, paralela cu ele. si -mi ziceau: "nu, nu e nicio strada intre Complexului si Eufrosina Popescu!":)))
Goanga a spus…
Baga tare moshu...

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...