nu ca zic, dar vreau sa spun! Romanii nu au talent dar au talente!

Ma uitam vineri la premiera emisiunii "romanii au talent". M-am uitat mai ales pentru partea umoristica a show-ului. Vin tot felul de nebuni frate la emisiune si nu fac nimic. Sunt varza astia pe bune. Nu inteleg cum sa vii si sa nu faci nimic pe o scena sa te faci de ras asa de tare?.. Cum era ala care canta Lady Goanga etc.. Groaznic dar superb de ras:)))) Nu se intelege ce spun dar e in ton cu emisiunea:))

Si cum ma uitam asa am observat ca noi nu am facut nimic macar usor adaptat la Romania.. NOO.. am copiat tot formatul. Adica Mihai ala are rolul tipului dur din juriu.. un fel Simon Cowell cred sa se numeste. Ala e rau in State cu toti concurentii si asta a facut un trend la emisiuni: trebuie frate sa fie unul foarte rau in juriu sa fie "In Contra" cum ar zice bunica. Ala e Mihai numai ca Mihai e atat de Gay incat nu ii iese. In schimb imi plac ceilalti 2.. Imi place andi Moisescu si imi place foarte mult si emisiunea lui "Explore the Mondenian garden":))) si imi place si de Andra (chiar daca marele ei minus este ca e casatorita cu Maruta si cand ma gandesc la cum fac ea sex cu ala imi vine sa vomit...). Si mi se pare cam libidinosi aia din culise.. Mai ales ala...ala de cica stie sa cante dar are mai putin voce decat am eu dimineata.. ala de tot canta ca pleaca pe marte si nu mai pleaca odata.. ala e gretzos rau...

Acu sa ajungem la concurenti.. Doamne peste tot sunt nebuni dar parca la noi sunt speciali:))) mai mult am ras de aia care nu faceau nimic decat sa fiu impresionat de cei care erau chiar talentati.

DAR (exista mereu un DAR) ... A existat un baiat (am inteles ca e din Bacau) Ianau Numaistiucum care cica are voce de contratenor ca cica nu exista soprane la baietzi. Frate zici ca e castrati de ala ce voce are. Si e perfecta adica ajunge la notele alea perfect si le ataca superb avand in vedere ca NU are pregatire muzicala. Eu chiar cred ca ala nu are ce cauta la emisiune si ma rog pentru el sa fie vazut de Scala di Milano sau cineva si sa-l "fure" repede la ei sa faca om din el ca aici.. NICIO sansa.. CE? sa-i faca eventual moga o melodie cu Simplu sau ceva:)))

Ok! In concluzie, dupa ce am vazut emisiunea "Romanii au talent", am ajuns la concluzia ca roamnii nu au talent (in afara de Ianau de la Bacau - sa fie cu rima:)) ).

Comentarii

Gabi a spus…
Cand am vazut ca e Mihai in juriu mi-a venit in minte imediat figura lui Simon Cowell si explicatia ta. Si da, am ras de cat de...DE...sunt unii oameni:)). Narcis e singurul care chiar are talent, cel putin din ce am vazut pana acum.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...