comanda carte



De astazi puteti comanda online sau telefonic cartea "Exista viata dupa despartire" sau "cum sa iti revii dupa o despartire (nasoala)". Cartea costa 10 lei si o puteti cumpara fie facand comanda online daca trimiteti un mail la stefunzaharia@gmail.com cu adresa dvs. si eu va trimit prin posta exemplarul, fie facand comanda telefonica la numarul 0746054518. Cartea ajunge prin posta la dvs in 3 zile lucratoare plata fiind ramburs, la ridicare. Se plateste cartea 10 lei si transportul 6.
Mai sunt putine exemplare deci: Grabiti-va!

Comentarii

razvan a spus…
Hombre...cand ai trecere pe la geamul meu, da-mi un buzz mic, sa ma pot delecta si eu cu binefacerile sfaturilor autorului... RECTAE...sa-ti cumpar cartea (cu autograf, of course)!!!
Anonim a spus…
Da-mi-o si mie te rog sa o trag la xerox ca ti-o dau repede inapoi. :)) Glumesc fireste. Felicitari pt carte!
Anonim a spus…
Nu poti sa-ti dai seama cat de tare ma deranjeaza articolul tau in primul rand nu mi se pare normal sa denigrezi imaginea liceului si cum te lauzi tu ca faci si dregi imi pare rau dar nu faci nimic inafara de show-ul la care merge lumea din plictiseala, daca nu-ti convine conducerea liceului fi tu mai bun!Eu vorbesc din interior si fi atent stiu mai multe decat tine.........nu te mai umfla in pene ca nu rezolvi nimic daca nu-ti convin spectacolele fa tu ceva mai bun.........si sti ceva daca vrei sa pleci pa, la revedere nimeni nu o sa te planga!!!Apropo orice serie a chiulit orice serie a avut ,,poznasii"ei dar nu te vad pe tine in stare sa judeci actualele generati in conditiile in care nu le cunosti si mai baiete uitete bine la seriile de acum ca ele o sa te conduca daca esti in stare implicate nu vorbi de pe margine!,,Cei care sunt prea destepti pentru a face politica sunt pedepsiti prin faptul ca sunt condusi"Platon tu mereu o sa fi condus ,si nu pentru faptul ca esti prea destept, daca esti destept ia masuri nu vorbi in necunostinta de cauza!
Toate bune
SteFUN a spus…
1 vorbeste la articolul la care faci referire nu la carte::))
2 daca vreau sa ma implic nu sunt lasat de conducerea liceului.
3 de exemplu, singurul spectacol pe 2010 mare la Buhusi a fost DOD... exemplu: sigla orasului etc
4 Stiu bine mai "fatuca" despre ce vb ca sunt in sistem.. predau si eu(surpriza)
5 te rog semneaza-te!
6 se vede ca tu chiulesti mult, mai ales la orele de romana pemntru ca nu cunosti scrierea corecta (gramatical) - "uitete"
Beatrice a spus…
Pastreaza-mi un exemplar pe cand ma intorc in Buhusi in august domnule profesor.
Lucian2050 a spus…
Cand ne vedem prima data vreau si eu neaparat una bucata carte.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...