Beyonce face barbatul slab la pat!!

Azi cred ca o sa scriu mai mult decat de obicei, adica 2 articole:)).
Eu cred ca fata asta, Beyonce, este genul de femeie care face ca barbatii sa fie slabi la pat. Exista o teorie in capul meu: barbatii is porci si femeile sunt vaci. Barbatii sunt porci ca au senzatia ca daca ragaie a bere si dau de 2 ori din fund sunt mari futalai si ca au rasturnat lumea cu scula lor de 12 cm iar femeile sunt Vaci ca incurajeaza asta prin atitudinea asta bataioasa de a dovedi ca-s egale cu barbatii. Bai vaco, nu esti egala cu un Porc. Nu poti compara porci cu vaci?... deci suntem diferiti.. deci nu putem fi egali! Got me?
Ei una dintre aceste Dive super Girl-fuckin'-power este Beyoncelu asta. Mai are niste clipuri extrem de dizgratioase. In care ea vrea sa fie dura, independenta si ii iese. Ii iese pana la punctul la care e gretos. Daca ma intalnesc cu ea si danseaza atat de masculin vreau sa ii fac un blow-job crezand ca e barbat cu burta ragaind a bere si nu o diva cum se si da. Ideea este ca are o piesa (printre multe alte piese "razboinice") pe care o gasiti AICI si pe care nu o pun pe blog, nu de alta dar nu vreau sa il murdaresc:))

Cea mai buna replica pe care un barbat o poate da, ca o palma de rahat peste fardul obrazului gros al tigancii, este replica iubitului meu James Brown. El canta o piesa dusa la geniu si care se numeste "man's world". ideea e simpla: tot ce vedem este creat de barbat: tren, bec si prezervativ.. create de barbat PENTRU FEMEIE! pentru ca fara ele nimic nu are sens. Dar ingalata de Beyonce nu a inteles astea si face ca barbatii sa fie porci si femeile vaci. e prea scurt articolul sa explic de ce dar asa e:)))))
uite-l pe James:

Comentarii

Anonim a spus…
yo chiar cred k esti un gay trist! no offence man
Anonim a spus…
Eu cred ca individul de mai sus n-a inteles nik din ce ai scris. Ai punctat foarte bine niste lucruri. Nu suntem egali, nu avem cum! E ca si cum ai compara o cheie cu o broasca. Si e sublim ca nu suntem egali. Daca Dumnezeu ne vroia egali, eram unisex cu totii...Dar nu, ne-a facut diferiti, pentru ca tocmai asta e farmecul acestei lumi. Beyonce ar putea rezolva problema ei simplu: schimbare de sex. Nu ar fi prima si nici ultima.
Hai ca mi-a placut articolul. Asta e spiritul, Stefane...
:D

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...