Mircea Badea za ipocrit!:)

acum un an eram in Bulgaria si vorbeam cu Familia Coseraru despre Mircea Badea. Ziceam eu atunci ca ar fi bine sa nu ma mai uit la Badea pentru ca mi se pare ca acum e depasit. Mi se pare ca era mult mai funny si mai Adevarat atunci cand nu era mare rock star. Acum, de cand o arde atat de "superior", ca stie ca are audienta, o da in bara.
Cred ca nu mai este asa echidistant cum era acum 4 ani. Nici atunci nu era un monument de echidistanta si perfectiune DAR era altceva.

Sa incepem cu inceputul. A zis, acum ceva vreme, ca isi da demisia, ca pleaca de la Antena 3, daca vreun pupincurist basist pleaca de la Realitatea si vine la Antena. Surpriza! Au venit si el NU a plecat! Deci nu e om de cuvant. Nu ma refer la zeul somnului Ursu ci ma refer la Dom'soara Oana care zicea ca primarii PDL au fost cei mai buni primari ai bucurestiului ever si ca Videanu a fost cel mai bun etc... Onuca asta a fost (si ramane) un catel prost dresat care a pupat pe Basescu in toate gaurile libere si acum vine de curata si buna la Antena 3. Badea ramane (ca samponu)... Penibil oricat se scuza si FARA CUVANT!!!

Un alt element care ma deranjeaza foarte tare este propaganda de 2 lei a lu Badea. Atat a mancat cacat acest domn ca "Romanii au talent" e un show de cacat, un "tzopism" si etc.. Ei bine FIX acelasi cacat este acum pe antena 1. X factor care, in contradictie cu ce a spus BAdea in emisiune, are aceleasi parti de "giorlanie" ca si Roamnii au talent. Doar ca pe antena 1 - deci e bun. Si pentru ca are multi adepti talibani prosti, domnu Badea ii indeamna subtil sa se uite la X factor nu la Romanii au talent ca le tremura curu ca daca incep aia de la Pro tv Romanii au talente si Vocea Romaniei nu se mai uita nici dracu la X factor, un show fasait cu cei mai plictisitori oameni in juriu... un show ardelenesc pentru ardelenii lui Morar din NORD!
Din puntu meu de vedere nu-s grozave.. ambele emisiuni. Sunt fix in aceeasi oala!

Nu-mi place cand se folosesc toate tertipurile astea de a prosti lumea. Se caca pe el Badea ca politicienii prostesc pe prosti. Si el face acelasi lucru. Incearca sa ne prosteasca. Nu prea tine. Aceeasi propaganda prost jucata si prost regizata o facea sa promoveze si castigi in 60 de secunde.. se facea ca uita titlu ca sa il spuna de 50 de ori si audienta tot de cacat au avut cu fasaitul ala de Dan Negru.. cel mai antipatic personaj din TV-ul romanesc!
Asa imi doresc sa apara la TV ceva la care sa ma uit cu placere... in afara de Top Gear si emisiunea cu pesti mari:)) pe discovery! Mi-as face show-ul meu, cum il vreau io!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...