marți, 18 ianuarie 2011

sa muriti bine!!!

As vrea sa scriu mai multe pe blog. As vrea sa scriu ca acum un an, lucruri intime si haioase, si sa ma filmez facand prostii, si sa postez aici si sa radem impreuna. As vrea sa fac stand up in fiecare zi. As merge la teatru, as bea suc din bocancul iubitei pe munte, as urla de fericire pe muntele mic, as scrie cum traiesc pe blogul asta, as impartasi viata mea cu voi, as face multe...
DAR
Ma trezesc dimineata si vreau sa fac ceva DAR.. DAR... DAR unde? UNDE IUBITILOR? UNDE????? IN ROMANIA? As vrea sa scriu ca nu am bani de benzina, as vrea sa ma revolt, as vrea sa scriu pe blog cat de rau o ducem, noi, ca tara. Eu am ce manca, am ce bea dar asta nu ma face fericit. NU asta ma face fericit.. eram fericit daca nu aveam de mancare dar aveam despre ce scrie.. aveam de ce sa ma bucur cand va vedeam pe voi ca radeti. Dar STIU ca voi vreti la teatru dar nu avem bani, vreti la stand up dar nu avem bani.. vreti la munte, la bere, la tenis, la fotbal, la gratar la orice.. nu mai putem face nimic. O ducem greu si rau.. O ducem de pe o zi pe alta si nu stiu ce sa mai fac. Imi ia din energie. Am senzatia ca nu mai e nimic de facut. Nu exista solutii pentru ca nu sunt si gata. Ma amagesc cu gandul ca o sa vina vremuri mai bune.. dar vremea trece si nimic! Imi trece vremea... Acum am certitudinea ca mi-am gasit tinta. Mi-am gasit acei 2% din populatie care rade la ce fac eu, care se simte bine la ce muncesc si ce imi place sa fac pe scena si asta este un vis implinit pentru mine. Imi doream sa fiu unu.. Stefan.. nu vroiam sa fiu Inca Unul din acei ce fac ceva ... nu.. si atunci mi-am cautat publicul pentru ca ei nu ma mai cautau, se obisnuisera cu ce era. Si acum, cand mi-am gast rostul, realizez ca am ajuns in momentul nepotrivit.. nu sunt bani si este un motiv cretin dar este adevarul. Ei vor sa vina si sa rada. Lumea este super dorita de ceva muncit si sincer si de calitate si curat... ce incerc sa fac.. lumea e flamanda de asa ceva dar foamea din stomac e mai puternica si castiga in fata mea... si ii cred.. II CRED ca este foarte greu.

Nu am facut politica pe blog. Nu am vazut oportun sa fac asta. Nu pentru politica este blogul asta, dar ma tot batea gandul sa scriu si sa ma revolt. Dar ce bun? ce bun sa ma revolt?Cca sa va supar si mai tare? Daca o sa iasa lumea in strada o sa iau si eu o pusca si o sa lupt si eu! Dar atat timp cat doar ducem marunt la pompe, atunci nu scriu nimic... nu scriu nimic despre astea ca nu are sens at all.. M-am gandit in schimb, daca nu pot eu sa ma filmez si sa fiu funny, macar sa pun bancuri sau clipuri sau ceva... ceva sa mai indulcesc amarul zilnic. NU vreau sa nu aveti in voi sange revolutionar. Repet, sunt primul la revolutie dar una adevarata!! Pana una alta mai bine bancuri si "somn". Nu mai pot cu PDL si base si altele... nu imi place sa fac politica pe blog dar asa imi vine zilnic sa ii iau pe toti de la putere si sa injur pe blog... ore in sir sa ii injur... ca nu am unde sa joc si sa ma bucur de bucuria oamenilor..
atat le urez conducatorilo:
"sa muriti bine" (si repede)!!!

luni, 17 ianuarie 2011

de luni

Un psihiatru avea un grup de 4 mame la terapie:
- Cu toate aveti obsesii! a observat el
Catre prima mama:
- Tu esti obsedata de mancare! Ti-ai botezat fiica Candy (bomboana)
Catre a 2-a:
- Obsesia ta este a avea bani. Pe copilul tau il cheama Penny (a 100-a parte din o lira britanica)
Catre a 3-a:
- Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifesta in numele copilului tau, Brandy .
In acest punct, mama celui de-al 4-lea copil se ridica iritata, isi ia odrasla de mana si-i spune:
- Hai Dick, plecam!


O fată merge la doctor pentru un control. Cînd îşi scoase bluza, acesta observă un"H" pe pieptul ei.
- De unde ai semnul ăla pe piept? întreabă doctorul.
- Prietenul meu a fost la Harvard şi este aşa mîndru de asta, că nu-şi scoate tricoul cu Harvard nici cînd facem dragoste.
Peste cîteva zile, veni o altă fată care, cînd îşi scoase bluza, avea un "Y" pe piept. Doctorul o întreabă:
- Cum ai căpătat semnul ăla pe piept?
- Ştiţi, am un prieten care a fost la Yale şi e aşa mîndru de asta, că nu-şi scoate tricoul chiar dacă facem dragoste, spuse ea.
Peste alte cîteva zile, o altă fată veni la control, care avea un "M" mare pe piept.
- Prietenul tău e la Michigan? întreabă doctorul.
- Nu, dar am o prietenă la Wisconsin. De ce întrebaţi?

duminică, 16 ianuarie 2011

muzica


imi place mult Sasha. are piese frumoase nemtzalaul. asta este una dintre ele.