luni, 18 aprilie 2011

Am infrant

Am fost joi la Cluj. Kolos varom sau cum se scrie in limba comunitarilor. Extenuant si .. oribil drumul, mai ales pe la Campia lu turzii ma-sii, Acatzari si alte tiganisme de astea. Foarte greu se circula. Partea faina a fost partea din munti ca te mai uiti pe geam, ca daca te uiti pe sosea plangi cand vezi ce gropi. Am ajuns la Cluj si tata s-a dus sa vorbeasca cu un doctor si eu am crezut ca pot sa dorm in masina dar nu am reusit. Am ajuns la Ovi si Aida acasa. Acolo, Aida, mi-a dat o ciorba de Vaca dreasa cu smantana foarte buna si Ovi a gatit pentru mine o pizza de la un pub din oras. In 15 minute era gata pizza mea. Dupa aia ne-am retras la camera baietilor.. la biliard si am ramas acolo cam vreo 4 ore.. perioada in care am luat-o ca la valea Calugareasca... pe toate partile am luat bataie la biliard.. numarat pe degete am castigat eu... Se juca pe ineditul sistem: pierzatorul ramane la masa.. inevitabil eu am ramas cel mai des... pentru ca, am uitat sa precizez, Ovi a invitat si pe varul lui Tibi sa ma bata.. a zis ca nu e destul ca ma bate el, vrea sa ma umileasca.. ca sa vezi cum sunt ardelenii astia, cica-s primitori.... si apoi am ramas eu cu Ovi la masa... mai scorul era strans 6 la 6 cand s-a produs inevitabilul: eu am ratat la o neagra si m-am taiat ca maioneza la Craciun si Ovi si-a intrat in mana... de acolo scorul a luat-o razna ... nu am mai luat aproape nimic si s-a terminat 21 la 9 scorul.. sub 10... am luat-o ca la Posada ca in bancul cu iobag.. eram iobag jucand biliard, asa eram eu... m-am culcat totusi fericit si dimineata am plecat spre casa.
Am ales un traseu super: prin Borsec si drumul era proaspat asfaltat si mi-a placut sa vad muntii dar mai ales sa vad, de la coada lacului, Ceahlaul, care era la fel de frumos si maret pe cat il stiam si mi-a rascolit imagini si amintiri minunate. Lacul era scazut si trist dar asta nu mi-a stricat peisajul cu maretul munte:)
Lovely!

PS: Asta e o melodie pe care o ascultam la telefon cand era scorul 13-8 si i-a placut lui Ovi si Aida tipa la el "VI VINA REPEDE CA NU MA DESCURC.." nu spun mai multe:))


mai recomad si piesa asta: