joi, 30 iunie 2011

INTERZIS!!Poza asta ar trebui data la examenul de bac si analizat textul. Cate greseli sunt, de ce si care era varianta corecta. Asta bac adevarat:))

miercuri, 29 iunie 2011

asa vreau!


Greu intalnesti femeie asa in viata. una care sa gandeasca exact cum gandeste Gladys asta in piesa. Va las pe voi sa descoperiti piesa. Eu ma regasesc in trenul ala de multe ori doar ca singur. inca, poate, nu am gasit-O, ca sa zic asa. Oricum nu mai scriu cu Visniec pentru ca oricum ea nu citeste si scriu degeaba. Las ca poate o intalnesc si o sa ii spun direct ei ce e de spus si o sa scoata din mine latura asta mai gay si o sa fie bine. Nu prea apuc sa fiu asa mai libidinos, mai gay, mai iubaret cu fetele. ba ca nu se poate, ba ca nu e timp ba ca nu merge, ceva este acolo. Dar poate o intalnesc si ma accepta asa cum sunt si atunci o sa fiu gay cu ea... in sensul florilor dimineata si a melodiilor compuse pt ea si cantate la chitara dezacordata la 3 dimineata, goi, dupa dusul de dupa sex.. ceva de genul asta...

marți, 28 iunie 2011

duminică, 26 iunie 2011

Momentul Visniec?

Exista un moment. Un moment care uneori vine singur, alteori vine cu ajutorul unor elemente din jurul nostru. Uneori este simplu dar nu banal. Ci simplitatea si naturaletea lui ii confera frumusete. Atunci cand el vine dupa pregatiri, dupa asteptari, dupa zile multe, dupa ce te-ai gandit la toate detaliile pentru a il face perfect... atunci poate ai o mai mare placere. Atunci cand muzica buna umple aerul usor electric din jurul vostru, cand fumul de la lumanarea stinsa de pe masa taie camera in 2, cand vorbesti orice numai pentru a trage de timp, te gandesti si vezi numai un lucru dar incerci sa ascunzi asta. Astepti momentul perfect pentru a face ce iti doresti de mult. Poate de aceea vrei sa o simti mai aproape si lasi capsunele pe masa pentru a dansa si a sta aproape de pielea ce miroase a primavara. Dansul devine usor volatil, este ca un abur. Dansezi dar nu mai stii pe ce. Te lasi dus de valul de abur din camera. Nu mai stii unde esti, cum ai ajuns acolo ci stii ca parul ei te ingroapa si iti trezeste la viata toate simturile. Probabil ca asta asteptai, momentul acesta, cand ridici capul inconstient si ii simti obrazul ei pe obrazul tau, simti finetea, simti chemarea si incet (ca atunci cand esti mic si manaci prajitura preferata si nu ai vrea sa se termine niciodata) va apropiati... cat de incet puteti... pana cand simti ca... Ala e Momentul... pe acela il astepti! Momentul primului sarut. Moment ce nu il vei uita. Niciodata. Este momentul in care ii simti buzele pentru prima data, dupa ce toata ziua te-ai uitat la ele si le vedeai cum se misca cand vorbeati dar nu idrazneai sa le musti. Cand simti daca este ceva mai mult decat o atractie fizica. Acel Moment perfect (si poate banal de romantic pentru unii) Te face sa simti ca esti Alive. Ca merita sa traiesti. Ca merita sa cauti sa fii happy. Indiferent cat dureaza fericirea in viata bucura-te de ea. Eu asta am invatat foarte greu in viata. Daca te gandesti prea mult la ce trebuie sa faci sau la ce nu ai facut, uiti ca viata e facuta din momentele astea care iti taie rasuflarea (cu fluturasi) si nu este o permenenta asteptare a momentului in care dai ultima suflare.

LA MULTI ANI RALUCA!!

Redactia blogului SteFun Online Ureaza un sincer si "calduros" (mai ales ca in Bahrein sunt 5234 de grade acum) Ralucai Shugar! Stim ca party-ul a avut loc aseara la un loc cu Yusuf sau ceva... de are ziua tot acum, dar noi o salutam astazi, pe 26, pentru ca astazi e ziua ea, azi a iesit ea la lumina in urma cu 30 de ani:D
Nu se putea sa pun altceva in afara de PRINCE baby. Si ce piesa daca nu GOLD??!!! cos' all that glitters ain't GOLD!!!! Have fun inca un an de acum inainte ca sa pot si la anu sa urez ceva frumos pe blog:) Te-am puapat!