marți, 19 iulie 2011

Fanfara lu Bucci


E un instrument foarte interesant. Am cautat azi pe Thoman dar nu au ca imi cumparam si eu. Mi se pare foarte tare si mi-as lua si eu. Omuletu care canta la instrumentu asta derivat din steel drum=ul care se foloseste la muzica "din insule" (trinidade... inventat dupa al 2-lea razb modial). Deci, daca vreti sa imi faceti un cadou fain ori imi luati un steel drum (tenor) ori un Hand Pan:D

duminică, 17 iulie 2011

da mai du-te dracu bai lehameteo'!!!

exista un complexat(a) semidoct(a) care are ceva cu mine si blogul meu. Un cracanat mic si cu par in nas care se intituleaza lehamitea (stiu.. si noua ne este de tine). Omuletu asta nu are alta treaba decat sa imi contorizeze mie blogul. Nu e problema ca am invatat sa am grija de neuronii meu si sterg comment-urile idioate doar ca ale omului asta sunt multe si ma obosesc prea mult sa le sterg. As vrea sa dispara din viata mea si sa nu ma mai oboseasca. Nu de alta dar e idiot (ca sa nu spun BOU/VACA!). Suta de cititori frecventi pe care ii am inteleg ce scriu aici pentru ca asta e stilul meu. Mai dar vacaru asta (nush cine e sincer) mereu e pe langa subiect si incearca el sa dea cate un citat din ceva sau sa fie usor smart doar ca e bou. Nu va dau link de la Blogu lui, nu de alta dar ii fac reclama gratuit si ii triplez numaru de cititori degeaba. Pe scurt omuletu asta este ca un securist idiot. de la articolul despre Liceu (acolo unde a inceput sa dea el comment-uri idioate semidocte) vad ca nu conteneste cu "supervizarea" blogului meu. Sa cred ca e pus de cineva pe care'am deranjat? Este vreun frustrat de pe acolo sau e inca un mitic cu o tastatura prea mult?:))
Oricum ar fi, imi doresc sa moara de pe net chestia asta si sa ma lase dracu' in pace ca m-am saturat sa-i sterg comment-urile idioate. (Deci, domnisoara nefututa bine lehamitoasa, lasa-ma dracu' in pace si nu mai sta asa jepata pe capul meu ca nu ma impresionezi. atat!:)
Cu multa stima:)))