vineri, 16 decembrie 2011

amintiri de la camin:)

nu mai tin minte daca am pus asta pe blog dar stiu ca am vazut-o acu ceva vreme si m-am distrat enorm. Am vazut clipul si ma gandeam daca eu as avea curajul sa fac asta.. dar nu am:)) Oricum e super funny si la final e o faza:"sing that song la la la..".. si apoi din nou "sing that song... from George Michael":))

Acum daca ai vazut clipul urmeqaza sa povestesc de ce imi aminteste faza de la finalul clipului aia cu "mai canta o data piesa aia de la george michael..." si dupa 2 secunde"stii piesa aia de la George Michael?":))
Stateam in camin la C4 in Targusor. Si in camera eram minimum 5 baieti din care unu avea o chitara. Victor. Omu stia si stie sa cante bine la chitara+voce doar ca era singurul care stia din camera. Vin in camera si imi amintesc eu ca toata lumea cand vede o chitara canta inceputul de la Metallica - piesa lor celebra cu 4 corzi libere la inceput. Atunci cer si eu chitara serios si zic"sa va cant si eu o piesa!" si cant mizeria aia din 4 corzi. Apoi cere si altu chitara dar serios si canta si el aceeasi piesa serios dar parca el canta alta:)) apoi imi spune Tibi, bai da mai canta piesa aia de la metallica si eu ma conformez si op cant si apoi ia si el si imi arata ca stie si el o piesa.. surpriza era aia de la Metallica si tot asa. Cum vedeam chitara ma intreba cineva din camera"bai stefan stii vreao piesa noua?" si eu cantam fix aceeasi piesa de la Metallica... era foarte fun acolo dar pe blog suna doaar a amintire de student neimplinit si retardat:)))

voi scrieti lu Mosu anu asta?


Eu am scris degeaba anul asta nu mi-mi aduce nica. Poate doar medicamente:)))

joi, 15 decembrie 2011

PIEI' satana!!!!

De multa vreme vroiam sa scriu un articol despre ciuma de la TV si-anume Oana Zavoranu. De prin septembrie ma tot oftic si vreau sa iau atitudine! Domnilor, sunt suparat ca BOR doarme. BOR este atenta la basescu si la cum sa-l pupe pe el si nu este atenta la ce se intampla in lumea asta.
Mai exact, acum 2 luni, Oana Zavoranu a mers la vrajitoare cu tot cu TV. A mers si facea un prozelitism pro vrajitoare si mergea la TV si spunea: "oameni buni mergeti la vrajitoare ca e ok, toata lumea sa mearga ca e ceva normal!" Ba si romanii prosti se uita in gura acestei vaci schiloade netalentate si chiar cred. Ca sunt multi prosti! si Biserica Ortodoxa Romana (BOR) a tacut si TACE. Frate BOR are TV, are radio, are de toate dar nu au iesit cu un comunicat sa o excomunice pe Oana Zavoranu... sau sa ia atitudine! Sa faca ceva ca nu se poate sa taca asa! Ei bine BOR a tacut.
Bai faza tare este ca Dumnezeu nu doarme ca BOR. Bai Dumnezeu e cu adevarat atotputernic si vede si porcariile astea mici si nu lasa pe prostii care se uita in gura Oanei Zavoranu si are grija de ei si atunci da un exemplu! Da un exemplu si arata ce porcarie este cu Oana si ce teapa si-a luat de 400 de mii de €. Si daca e mai putin tot bun este ca a luat teapa ca a lovit-o acolo unde o doare.. la bani si avere....
Acum sunt zvonuri ca Zavoranca cica s-a saturat de prefacutele ei de asa zise vrajitoare de magie alba etc si acu studiaza de alea cu Dracu. Atunci Dracu sa o ia si sa scapam de ea ca nu o mai suport la tv!! Peste tot numa Zavoranu vad, ba ea, ba ma-sa... si-s la fel... Sper ca daca se verifica informatia cu Oana si cu pactu cu Dracu, atunci BOR sa ia atitudine. Daca BOR nu ia atitudine eu propun sa facem o scrisoare deschisa oficiala pe care o duc personal la BOR. Pe bune!

marți, 13 decembrie 2011

oameni faini!!!


nu imi plac acele clipuri cu accidente etc. Nu imi plac at all. Nu imi place sa vad pe cineva care e ranit sau se raneste sau sufera etc. Dar aici nu sunt asa. sunt oameni extraordinari care fac lucruri extraordinare. Mie imi place