LA MULTI ANI STEFUN ONLINE!!!

Se implinesc 4 ani de cand am scris prima data aici, pe blog. Deja sunt la gradinita la 4 ani. Am intarziat 2 zile cu articolul asta din mai multe motive. O data lipsa de timp, apoi lipsa de chef si mai important ca toate lipsa de inspiratie. Nu stiam ce sa scriu la 4 ani de SteFun. Asa ca la postarea numarul 1100 si la 4 ani de blog, doar o coincidenta, o sa scriu un update despre viata mea. Cand Irina Dan a scris prima data pe blogul ei, mi-a facut onoarea sa ma "citeze" ca sursa de inspiratie pentru creatia ei si a spus/scris ca ea va scrie pe blog ce face ea cu viata ei. Ca sa nu o intrebe toata lumea acelasi lucru (de mai multe ori). Te uiti pe blogul ei si stii cu ce se ocupa si unde mai umbla.

Ei bine sa scriu si eu acum, aici, cum a inceput 2012 pentru mine. A inceput brusc. Cu o angajare. Scriu asta aici pentru ca multi prieteni nu stiu. Doar apropiatii stiu ca m-am angajat. DA! dupa ce ani de zile am fugit de angajare acum am facut marele pas. Sunt angajat pe contract de un an la Teatrul Tineretului Piatra Neamt. Locul unde mi-am dorit de mic sa joc. Pe scurt: a fost un concurs, m-am prezentat, am spus o poezie un monolog 2 melodii si un stand up si am luat postul.

Acum sunt happy ca m-am mutat intr-un oras care imi place de mic pentru ca are muntele aici, langa (desi nu e deszapezit si e cam blazat cand vine vorba de evenimente). Mai sunt happy ca am 2 piese in care sunt distribuit. Chiar daca in una sunt mana care deschide usa (desi o deschid de mai multe ori) in alta chiar am o partitura interesanta (sper sa am si timp fizic sa o aprofundez).
M-am mutat, cum scriam, in Piatra deja de o luna. E frumos si inzapezit aici si foarte frig, dar am caldura la apartament... ca am si o locuinta - normal. Salariul este cam de merda.. cam cat iau eu o la o nunta cand cant. Asa ca daca stiti vreun eveniment eu zic sa ma chemati ca spun si o poezie daca e nevoie...

Imi pare rau ca nu mai am timp sa cant si sa repet la sax dar o sa ma mai eliberez din martie si o sa repet mai multe piese la care am scos deja aprtituri. Sper sa punem si cateva spectacole la Buhusi sa vada si buhusenii ca unul de-al lor joaca mana care duce tava in scena:)))) glumesc:D

Termin articolul prin a imi cer scuze de la cei 300 de cititori care imi citesc constant blogul pentru ca i-am cam dezamagit si nu prea am scris - constant. Am in cap multe articole despre snooker, mandrie, carti.. piese de teatru si teatru, muzica etc si nu am timp sa le aprofundez si sa le trec aici... dar din martie o sa ma obisnuiesc cu acest ritm de: trezit, repetitie, casa, masa, inapoi la repetitie , casa la 9 seara , somn:)

Asa ca va astept pe 4,5 si 14 februrie sa ma vedeti intr-o piesa de teatru pusa de Teatrul Tineretului - PN... da! sambata asta care urmeaza:)))

va pup si urmeaza inca un an de blog. Tineti-va bine!:)






ca sa nu credeti ca ma plang acum de salariu meu inexistent (dupa ce platesc toate darile de la apartament) am pus niste poza care arata diferenta dintre bogati si saraci (adica eu).
Bogatii nu zambesc niciodata.
Eu zambesc in fiecare dimineata:)

Comentarii

Lucian2050 a spus…
La multi ani!
Succes maxim in noul job.Abia astept sa te vad intr-o piesa,fie ea si cu deschisul usii.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...