SĂPTAMANA ASTA EP 1

A venit momentul pentru lansarea primului clip Săptamana Asta.
"Săptamana Asta" este o serie de video ce se vrea un comment personal la adresa unor situații, personaje, momente, atitudini, seriale, filme etc din aceasta perioada. Enjoy:


Nu este strict comic sau serios. Are nuanțe din ambele și sper să vă placă. Dacă aveti commentrii, sugestii sau injuraturi destepte vreau sa le vad mai jos. Dacă aveți propuneri pentru aș/n-aș la fel.. mai jos le scrieți și le pun in episoadele viitoare. Dacă sunt subiecte ce vă plac sau vă deranjează, anunțați-mă. LOVE!

Daca va place va rog un like pe youtube!:) Multam!

Comentarii

nio za uan a spus…
bun bun buuuun
mjdiva_2000 a spus…
Buna! Stefan, stii ce te rog... Spune-mi si mie ce se aude la min 34:00. ori e o slujba..ori e muzica bisericeasca sau ceva de genul. Poti sa-mi spui exact ce este inregistrarea aia?
SteFUN a spus…
la min 34 este THE BAANNDD:)

ei draga ana.. suntem si noi la inceput, emotii .. lipsa de microfoane bune etc.. dar o sa ne punem pe treaba:D
Va rog nu uitati sa dati un share pe facebook si un like pe youtube pls:)

marea mea fericire ar fi daca acest clip ar fi vazut de cat mai multa lume. LOVE!
Mda, ma asteptam la chestii mai amuzante. Daca tie iti place, e ok. Eu mai astept si altceva saptamana viitoare. Muzica aleasa e ca cea pe care o ascultau parintii tai in tinerete; poate o mai asculta si acum. Am pierdut contactul cu astfel de chestiia la Bohosi, daca ma intelegi. o fi piesa aia pe care o joci acum vinovata de aerul acesta comunitar din productia tv prezentata. Oricum, te felicit pentru munca si rabdarea de care dai dovada.

Teodora
Lucian2050 a spus…
Foarte tare!
Un Big Like pentru reclama bisericeasca.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...