SAPTAMANA ASTA EP 6 - THE END:)

Incep cu niste scuze. Imi cer scuze de intarziere. Sincer am avut o operatie, plecat la facut acte ca sa plec si eu in tari mai "calde". O sa va povestesc cand ajung. deocamdata sa vb despre episodul 6. Acesta este ultimul din seria asta asa cum am scris inca de la episodul 1 pe blog. Aici se incheie miniseria. Nu uitati sa share si like si primiti acel tricou. Peste o saptamana fac tragerea la sorti. LOVE!

Vacanta placuta!:)

Comentarii

Lucian2050 a spus…
Romanii au boasele tari in cazu' in care au reusit sa reziste la atatea strangeri si au mai si reprodus.:)

Foarte fain sezonul!
Drum bun,revii cand pleaca pasarile migratoare!:)
Imi cer scuze ca vad clipurile din urma cu o luna mai tarziu, dar stii tu ca nici pe mine nu ma ajuta prea mult resusrsele tehnice. Mi-a placut foarte mult episodul acesta pentru ca ai cantat tu. Cred ca ar fi bine ca in loc de alte formatii pe care le promovai, sa canti chiar tu, pentru ca o performezi foarte bine.
In chestiunea coloanei,ai dreptate ca e simbol national. Chiar este si cred ca nu e suficient promovat ca simbol al romanilor in mod voit, pentru ca cei ce ne conduc vor sa ingroape acest popor cu tot ce au ei: istorie, cultura, simboluri. O fi si interpretarea ta cumva, dar are o hiba: perioada in care boasele erau stragulate este mai mica decat a fost in realitate,de fiecare data,iar perioada de relaxare este mult mai maredecat a fost ea in realitate de fiecare data...
matusica

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...