foarte.. interesant..:))

Barbatul taur:Sa nu trecem cu vederea: nu este un amant frumos, nu este lipsit de rabdare si ataca cu indaratnicire. Isi lasa mult timp pentru ceea ce doreste, dar nu renunta pana cand nu primeste ceea ce vrea. Patima sa are nevoie de mult timp pana cand ajunge la tel. Cand insa a ochit o femeie, aceasta nu va scapa prea usor. Cel mai bun lucru: cedeaza-i si el va ramane. La el nu tine cochetaria, nu poti sa-l duci de nas, nu exista barbat mai incapatanat ca el. Daca este un intelectual, foloseste tactica convertirii sau la urma numai ordona.
Domina fizicul din el si cateodata, trece la explicatii fizice, stie ce forta fizica zace in el. Asta este de altfel atractia sa. Este pamantean, iubeste placerile si sexul. Isi consuma placerile in confort. Are grija sa fie lumina obscura, muzica in surdina, serveste sampanie, pentru el imprejurarea este la fel de importanta ca si actul in sine. Ezitarea la taur este pierdere de timp. Daca il tii prea mult bea trei-patru pahare si se culca. Ii place sa bea si sa manance bine. Greutatea devine la el o problema. Apreciaza femeile care stiu sa-l satisfaca. Romantismul sau il lasa rece. Este patimas si direct.
Este barbatul adevarat intr-o lume adevarata. Incapatanarea sa o datoreaza faptului ca are incredere in sexualitatea sa. Nu are nevoie sa se convinga de barbatia sa. Este o placere sa iesi cu un taur pentru ca nu trebuie sa te dai drept o alta decat esti. El convinge o femeie ca este minunata asa cum este. Cunoaste valoarea banului si doreste sa primeasca intotdeauna contravaloarea. Abia este convins a deschide portofelul. Nu-l poti desparti de bani, are grija de ei, ii economiseste pentru zile insorite, dar apoi... ce surpriza! este in stare de mari cadouri. Are o minte sanatoasa. Le place munca grea, cu cat mai multe greutati cu atat mai incapatanati sunt.
Desi vital, dupa boala se restabileste greu. Are mai multa grija de sanatatea sa decat alti barbati, simte instinctiv ca trebuie sa ramana sanatos. Femeia nu trebuie sa ii dea sfaturi. El simte instinctiv ce trebuie sa faca. Sa nu fie agasat, este foarte bine pentru el sa uite si sa ierte. Barbatii nascuti in prima jumatate a lunii, iubesc activitetea, si au nevoie de ea. Cand au de a face cu probleme ii cauta o solutie clara. Femeia care-i ordona sau vrea sa-l tina cu forta sau prin santaj are greutati cu el. Barbatii din a doua jumatate a zodiei, sunt mai rafinati. Sunt gelosi si vor sa-si pastreze bunurile. Daca? e colectionar se desparte greu de lucrurile sale. Cand o aventura s-a terminat, doreste sa pastreze amintirea sub forma de prietenie, dar atentie, poate deveni un prieten foarte critic.
Ii iarta doar pe cei care ii sunt indiferenti. Este destul de incapatanat, poate lupta pentru o cauza pierduta. Barbatii nascuti in prima jumatate a lunii sunt foarte nerabdatori. Vor rapid rezultate, se agita mult, pentru telul lor, pierd multa energie pentru asta. Fac multa miscare pentru realizarea unor lucruri marunte. Barbatul din a doua parte a zodiei face multe manevre de inducere in eroare. Drumul sau este in zig-zag si nu-l duce la bun sfarsit intotdeauna. De la un matador poti invata cum trebuie sa te porti cu un taur. Lasa jumatate din arena taurului si asteapta cealalta jumatate pana vine spre tine.
Barbatul taur este ambitios, foarte posesiv, foarte sexual dar si foarte tandru, sentimental afectuos, are un punct de vedere propriu asupra actului erotic. Femeia care are multa intelegere si rabdare dar mai ales ceea care cauta ingrijire si octotire gaseste in el pe cel trebuincios.
Viata sexuala a barbatului taur:Ii place sa faca dragoste. Pare stupid, cui nu-i place? Dar exista oameni care practica actul sexual doar pentru a scapa de anumite tensiuni, sa faca pe grozavii sau pentru alte motive de genul acesta. El savureaza si din multe privinte este amantul ideal. Este sensibil, si intelege sentimentele partenerei sale. Este omul care ia startul singur. La barbatul taur sexualitatea se trezeste de timpuriu si doreste sa traiasca sexual cat mai intens. Orice femeie este interesanta pentru el. Deoarece are o fire practica, gaseste moduri pentru a satisface o femeie. Uvertura este bine studiata.
Sa faca spontan dragoste nu exista, trebuie studiat momentul, o face incet, fara 1, 2, 3, gata multumesc, a fost frumos. Nu are prea multa fantezie in dragoste deci nu trebuie condus in anumite capitole ale iubirii. El se multumeste cu ceva practic, verificat si nu va dezamagi. Unii oameni cred ca acest om este in sex cam simplu, dar ii place un lucru direct, fara complicatii. Si de multe ori un barbat taur topeste si un iceberg pentru ca are ceva in plus fata de altii: "rezistenta". Ceea ce ii lipseste in fantezie egaleaza cu rezistenta. Daca femeia vrea putina variatie trebuie sa aiba ea initiativa, dar nu multa pentru ca lucrurile fortate se lovesc de incapatanarea acestuia.
Cu excitatii subtile se poate ajunge mult mai departe. Pentru ca ii place comoditatea va avea o plapuma de blanita (lana), o muzica si ii place sa linga cateva picaturi de sampanie de pe pielea partenerei. O unge cu ulei de masaj pe prietena sa cu placere. Bisexualitate gasesti des in aceasta zodie, este in stare sa aiba mai multe relatii deodata cu parteneri de ambele sexe. Barbatii taur se pot distra dupa-masa cu un barbat iar seara cu o femeie. Ii plac enorm fesele femeilor.
Zone erogene:Cel mai sensibil este gatul: cand treci usor cu degetele peste gat apoi il saruti rapid, se excita. Ocazii pentru asemenea atingeri exista des daca legi o cravata sau iei parul de pe palton. In dormitor trebuie exploatate asemenea lucruri. Saruta patimas pe gat, usoare muscaturi dar nu trebuie uitat ca taurul este incet si ii va place lucrul comod, nu e voie sa fie luat prin asalt, surprindere sau fortat.
Cum "agati" un Taur:Taurul nu-l gasesti printre leii de salon, nici in mijlocul unei societati ci la margine unde insa este foarte singur. Il cunosti dupa voce, un timbru tare si cald. Daca toti se uita la o scena delicata (o cearta, caderea unei scrumiere) taurul nici nu clipeste macar. Cine cauta o oaza, gaseste taurul care nu are nimic comun cu societatea si galagia. Dureaza pana sa-ti dai intalnire cu el, are nevoie de timp de gandire. Daca insa accepta, poti fi sigur ca te place. O intalnire pentru o seara nu este un inceput rau dar trebuie sa fie o comedie. Umorul taurului este mai real, grosolan.
Daca vrei un restaurant atentie la o mancare buna (portii mari) si un vin excelent. Taurul iubeste mancarea de casa, mai ales daca observa ca special pentru el a fost pregatita. I se potriveste zicala dragostea trece prin stomac. Cu toate ca iubeste mancarea si vinul, risipa de bani nu-i place. Un restaurant bun nu trebuie sa fie si extravagant ci sa ofere tot ceea ce se poate. Femeia taur iubeste barbatii care stiu sa-si gospodareasca banii. Taurului ii place cand cu bani putini poti oferi o mancare gustoasa. Acesti oameni sunt materialisti. Daca au un hobby acesta trebuie sa reprezinte ceva valoros.
Taurul nu iubeste minciuna si imediat vede falsul dintr-o chestiune, cadourile ce i se fac sa fie practice dar deosebite, ei au un gust bun si sunt foarte conservatori. Smaraldele sunt pietrele sale pretioase care ii aduc noroc in dragoste.
IMPORTANT - Taurii nu pot trai singuri, au nevoie mare de dragoste din partea celorlalti, daca ii iubesti cu adevarat trebuie sa le-o dovedesti.
Cum scapi de un Taur:Cu cat legatura este mai de durata cu atat va fi mai greu s-o termini. La inceput raceala ar fi mai indicata, mai ales sa nu faci fata la pretentiile sale sexuale. O femeie taur nesatisfacuta, rapid iti da papucii. Daca spui barbatului taur ca vrei sa fii lasata in pace, isi cauta pe altcineva. Daca insa legatura se consolideaza, taurul vede in partener si un prieten iar de prieten nu se desparte.
Cine insa a ajuns la acest moment trebuie sa fie exact contrariul caracterului taurului, adica devine risipitor, serveste sandviciuri, se imbraca dezordonat si face niste afirmatii fara tact si grosolane, nu se mai supune dorintelor sale si in toate parerile cauta sa lupte impotriva sa. Incerci sa cochetezi cu altii, il scoti din imprejurimile care-i plac (casa) si inviti multi musafiri. Dureaza pana scapi de el.

Comentarii

Lucian2050 a spus…
Citind asta,ma simt ca o carte deschisa..:))

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...