NU MAI AM MODELE..

Sunt usor dezamagit. Aveam in viata mea niste modele, niste oameni pe care ii stimam foarte tare si la care ma uitam cu mare mare dragoste. Oameni care mi-au dat niste repere de moralitate, de intelepciune sau simtamant artistic. Am observat ca mai nou nu mai am modele in viata. Ori ca acum nu mai exista caractere care sa ma impresioaneze, ori pentru ca traim intr-o era pervertita. Sincer sunt usor dezamagit de Neagu Djuvara. Unul dintre idolii mei. Nu vreau sa intru in detalii de ce si cum pentru ca ramane un personaj sacru si nu ii pot spune nimic doar ca ... as vrea sa raman cu imaginea maestrului Neagu din cartile pe care i le-am citit si atat.
Si aici vreau sa insist. Sunt personaje la care inca mai tin penrtu ca nu stiu multe despre ele pe partea personala, intima si vreau sa ramana asa... vreau sa nu stiu mai multe pentru a nu fi dezamagit. Am senzatia ca daca aflu mai multe o sa raman dezamagit si de acele personaje.
Poate de aceea singurul personaj de urmat ramane, ca model de viata Iisus. Sau, daca nu esti religios eu as prefera sa ma o viata cum a avut Forest Gump. Suna cretin dar el a avut, in film.. o viata de vis.

Am fost injurat atunci cand am scris ca e bine ca a murit Michael. Ca daca mai traia poate imi strica imaginea pe care o aveam despre el, la fel am zis si despre Dinica... Ma rog ideea este ca eu cred ca iti vine sorocul cand trebuie... ca sa nu strici tot ce ai muncit o viata.
Am sa caut modele peste tot cat voi trai, in carti, in filme si in viata de zi cu zi si sigur voi mai gasi dar poate ar trebui sa vad doar partea de model si sa nu caut mai multe despre acele persoane.. Doar Unul era perfect.. deci e greu acum sa mai gasesc unul asa.:)

Comentarii

Rockatowsky a spus…
Si eu ma gandesc cu groaza ca poate daca traia, Culianu ar fi ajuns sef la ICR, nu se stie niciodata.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...