sâmbătă, 15 decembrie 2012

Prince loveste din nou!


Maestrul Prince o arde bine. Toata lumea stie ca-s mare fan Prince de la 6 ani. Imi place ca inca mai scoate piese si noul lui single Rock and roll love affair e lansata de o luna. Sound-ul este oarecum Vintage dar e si ceva fresh pe care nu pot pune degetul. Clipul e foarte cool si in el apar niste frumuseti si niste talente. Pe basista o stim din concertele mai vechi din care recomand Live at Aladin (cine vrea va dau sa il vedeti ca merita - un melanj de soul, funk, jazz, pop rock si latino!). La chitara si backing vocals este interesanta si frumoasa Andy Allo. Despre Andy o sa mai vorbim mai ales despre noul ei album Superconductor.
La "trompeti" este trupa veche cu Shorty cu Maceo Parker .. se stiu

DAR la tobe avem ceva nou. Hanah Ford. Oai cum arata si cum BATE femeia asta. O iubesc tare.. e bine .. e cum trebuie, e BLONDA!!!!! e COOL... uite poza cu ea:
Femeia asta ma face sa oftez...

doua Super BUNE


S-a terminat campania electorala si pot posta cea mai FRUMOASA initiativa a unui PRMist din Iasi cred. EU l-as vota, pe cuvantul lui daca nu l-as vota... Sincer nu stiu de ce nu este la PP-DD?!?!?!
Poza asta este trecuta la Asa Nu pe internet. Comentariul la ea era "asa face romanul in loc sa coboare pe scari sa ia carpa". Eu vad altceva in poza asta.. vad ca e o terasa mai jos inchisa cu o cheie, asta dupa mizeria adunata e clar ca nu e circulata zona. Cred ca e un fel de birou sau ceva inchis. Ei omu ala trebuia sa-si recupere obiectul. Mi se pare super ingenios si misto cum a gasit el sa recupereze prosopul ala. Sincer mi se pare super misto si cred ca trebuie urgent mutat la categoria inventivi/simpatici/smart!marți, 11 decembrie 2012

RUSINE!

Sa iti fie rusine Domnule Ponta! Am votat cu niste candidati cu care nu as fi votat in veci, am gasit motivatii antibasiste in votul meu, am sperat ca scap de marlan si tu ce faci domnule Ponta? Ma tradezi ca un copil mic si prost ce esti. Nu ai cohones de Lider de Romania de asta nu mai scapam de Base pentru ca are cele mai mari cohones si va da cu sec. Ai, la dracu, majoritate covarsitoare in parlament ce dracu mai vrei? De ce incerci sa ma convingi ca am nevoie de UDMR cand ei, udmristii, sunt SINGURII care au fost mereu la guvernare?! De ce mizeria asta?! De ce esti un pui de Basist!? Nu ai facut nimic de cand esti prim ministru da macar credeam ca nu vei face rau. Ca asa am ajuns sa votez: ba nu face nimic este la fel de incompetent ca aia de la USL da macar nu face rau (adica nu mai scade din salariul lu mama) etc... Da vad ca deja ai facut RAU din primele 3 min de guvernare. RUSINE!!! Rusine domnul Crin! Esti o mare bula de sapun! Ai pus r
amas pentru onoarea ta si promisiunile pe care le faceai si credeam ca esti cel mai mare antibasist si asta ma racorea. Nu m-ai impresionat niciodata cu un proiect sau ceva dar mergeam cu tine, Domnule Crin, pana in panzele albe impotriva marlanului... Acum usor usor devii un mic marlan (nici macar la nivelul Marelui Nas din sufletul ANAF-ilor).. Sunt foarte foarte dezamagit de voi 2.. pic si poc va vedeti. Prietenul Lucian Pintilie crede ca-s USL-ist cand de fapt eu votez cu oricine este IMPOTRIVA lui Base(pe bune) dar vad ca deja se pune de o "coabitare".. o mare mare MIZERIE. Eu NU am votat UDMR. Eu am votat ANTI basescu. Atat! "Rusine, Rusine.. de 3 ori Rusine"... Solutia mea ar fi sa ma mut dracului in alta tara/continent/lume/univers!!!!!!!!!!!!!!!