Femeile isi doresc Porci

Femeile..
nu le-am inteles niciodata si nici nu le voi intelege. Nu am inteles ce vor de la mine si de la viata si cred ca nici ele nu stiu ce vor de la viata. Stiu in mare asa, o pata. Dar se schimba atat de des ca e complicat. De aceea nu exista jocuri pe play station pentru femei pentru ca, dupa lansare, ar realiza ca femeile se razgandesc si nu le mai place jocul. La barbati e mai simplu. Stim ce vrem ca suntem mai simpli si in gandire si in simturi/nevoi.

Problema este atunci cand, idiot fiind, vrei sa multumesti femeile. Habar nu ai ca Nu exista femeie multumita sau satisfacuta pe deplin. Femeia s-a nascut nemultumita. Asta e firea ei. Si aici devii si cretin si vrei sa gasesti logica in nemultumirea ei. Ce e aia "logicä"? Femeia are foarte multe din actiuni intuitive si instinctive. Daca ea nu te vede ca fiind o partida buna din start, poti sa stai si in spagat pe 3 scaune ca tot va fi nemultumita.

Stiu femei nemultumite de sex, prea salbatic. Dar daca gaseste unu romantic e prea romantic. Daca e mult - e prea mult. Daca e putin e nesatisfacuta - o doare capul. Daca te dai la ea pe stop e nervoasa ca "esti nesimtit, nu vezi ca nu am chef?". Daca o lasi in pace plange ca esti nesimtit si nu esti alaturi de ea la momentele astea "pe care nu le intelegi ca tu nu ai asemenea dureri".

Daca ii dai mesaje ca o doresti si e la serviciu, esti nepotrivit. Daca nu le dai, nu esti la fel de dornic , asa cum erai la inceput. Daca ii deschizi usa la bloc, portiera la masina sau vrei sa ii faci un masaj ca e obosita, daca ii faci mancare ca e obosita sau daca faci orice chestie de asta poti fi sigur ca NU le va incasa si nu se va bucura de ele decat o singura data. Dupa aia esti mancat! E clar ca ai niste abilitati care trebuiesc exploatate.

Femeile Nu mai vor gentelmani. Va plangeti toate ca nu mai sunt barbati adevarati, ca nu mai sunt barbati sensibili, romantici dar mai ales gentelmani! Dar cand aveti unul care va deschide portiera habar nu aveti cum sa apreciati asta. Cunosc multi barbati faini, barbati care isi respecta si iubesc sotiile, barbati care nu aud nici macar o data, cand se intorc la 8 seara de la serviciu: "esti obosit, a fost o zi grea?". NU! Aud: "ai platit lumina cand ai venit? da scutece ai luat?".


Femeile tanjesc dupa barbati misto dar aleg porcii. Exista barbati care cred ca femeile isi doresc, in afara de protectie, iubire, stabilitate etc) sa fie respectate, iubite, sa li se aduca flori, sa li se faca surprize etc. E teapa! femeile aleg porcii. Am fost un porc ani de zile si Toate femeile m-au iubit nebuneste. Am ajuns la o varsta la care am crezut ca trebuie sa fac o schimbare si am inceput sa fiu cat pot eu de atent la persoanele de langa mine. Rezultatul a fost superb! Cu cat incercam sa fiu mai atent si grijuliu, cu atat mai putin ma placeau:). Cu cat eram mai romantic, cu cat spun mai des ce simt, cu cat le fac mai multe complimente, cu cat aduc mai multe flori cu atat mai putina atentie primesc. O sa spuneti ca am nimerit eu ciudate. Nu! Nu vad asta numai la mine. Tocmai am mai dat exemple. E generalizata treaba.

Femeile Habar nu au sa primeasca un compliment. Habar nu au! Sunt duse cu pluta. Incearca sa spui unei femei ca e frumoasa sa vezi cum reactioneaza. 9 din 10 rad ca proastele-n in sat si zic: "hai mai lasa-ma ca stiu eu mai bine nu mai da vrajeala de asta". As vrea sa spuna macar "Multumesc" , daca au ajuns la punctul la care nu stiu mai mult. Al doilea experiment este sa ii spui unei femei ca e cea mai frumoasa. Fereasca Dumnezeu ce reactii primesti! Genti in cap, certuri, dezbateri despre Antonia gravida, divortul unchilor de pe mama... Doamne fereste!

E clar ca voi primi commenturi de la femei care vor spune ca am intalnit eu ciudate, cand eu vad asta peste tot in jurul meu; sau commenturi ca e vina barbatilor ca femeile au ajuns asa. Abia aici le recunosc. Aici este marele lor talent: ne arata ca noi suntem de vina pentru... orice. Apa la baie, par pe jos, pasta de dinti, gunoi, incalzire globala, pinguinii tristi etc.

In concluzie femeile iubesc porcii si de asta vor avea parte pana la urma.

PS: pun mai jos o piesa la intamplare din playlistul meu. Pun asta pentru ca am multe si asta ascult cand scriu dar e buna de exemplu. Incearca sa pui o piesa de asta si sa inviti femeia sa danseze cu tine (piesa slow) in casa. Fara motiv. Ca gest de roamntism sa zicem, intimitate pe o piesa slow. Sa vedeti ce reactii primesti. ori iti spune ca esti nebun, ori ca are treaba ca maine merge la munca, ori ca nu are chef.. orice dar nu va intelege Nimic din gesturile tale pentru ca nu esti porc. Asa ca du-te repede in pat cu pijamaua rupta-n fund, maieu patat de carne, ragaind sa tipi la ea sa-ti aduca bere... nu o aduce dar te va iubi mai mult!:)




Comentarii

Irina Dan a spus…
Femeile care isi doresc porci, asta vor primi. Dar faptul ca tu ai nimerit multe femei din astea inseamna ca te-ai bagat in turma. Femeile care stiu sa primeasca un compliment, sa aprecieze un gest romantic si care stiu ce vor de la viata si de la partener nu se gasesc pe toate drumurile si nu sunt usor de cucerit. De asta sunt asa de speciale. Deci tu sigur nu inoti in apele in care trebuie.
SteFUN a spus…
S.ar putea sa ai dreptate. O sa incerc sa schimb apele desi cam toate sunt tulburi. :)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...